ORGAZMUS- vaginálny///klitoriálny---prieskum :))

Príspevok v téme: ORGAZMUS- vaginálny///klitoriálny---prieskum :))
orgasticka pani

čaute totoje len prieskum!!!prosím odpovedajte kočky!

1- zažívate pri sexe len klirotialny, vaginalny alebo oba?

2- ktorý je lepší? dá sa to porovnať?

3- vieme ako dosahujeme klitoriálny. ale ako na ten vaginálny? penisom- pri akej polohe? alebo jeho rukou?

ahojte, dufam ze sa dočkám odpovedí, dakujem kočky:))) krásny dnik

asitak

pri sexe vacsinou klitorialny...sama som si spravila vaginalny pri prstovani nie "dnu-von" ale "hore-dole" prstami...

mellinda

len klitoralny, tiez po tom vaginalnom zatial len bezvysledne tuzim. zistila som, ze je nas viac takych, co uz uz mali pocit, ze sa to blizi, ale stale nic. napriek tomu som ale s pohl. zivotom spokojna, a som rada, ze som schopna aspon toho jedneho druhu orgazmu, a verim, ze je to len zatial.

juffa

1, pri kazdom sexe vaginalny,pri lyzacke klitoralny ale mala som uz aj obe naraz fakt super.skoro som odpadla
2, ja mam radsej vaginalny a oba naraz tiez super
3, vaginalny pri polohe on na mna ale uz viem aj ked jazdym na nom.klitoralny pri lyzacke a obidva pri lyzacke a sucasne prstovani

neviem....

ahojte ja pri sexe zaživam orgazmus ale neviem aký ako sme spolu s praiteľom normálne sexujeme a spravim sa lae neviem že či to je vag. alebo klit.. ako važne musim .. sa tak šuchaž o partnera..aby sa mi klitoris. troška.. navnadil.. . ale chcem sa opýtať že keď rukou mi vojde do hm hm no tam do vnutra.. a tam je taký vyčnelok je to krčok maternice?, a to keď draždi tak je to také dobre a to môže byť bod g.. ? alebo to je len krčok maternice?

usiko

1. vaginalny, pri kazdom sexe...
2. oba su ine, klitorialny si viem spravit len sama, vaginalny len partner..
3. obycajne ja som dolu, on na mne, niekedy, ked som na nom, ale v oboch pripadoch sa to musi v urcitom uhle....

pppoojj

len klitoralny..vaginalny ma ani nelaka nezalezi mi natom aky..aj ked par krat som uz citila take ze by mohol byt..neviem mozno raz..:)

sluníčko:)

no..ja len vacsinou klitorialny..vaginalny ma moc nevzrusuje..vzrusuje ma ked je vo mne atd..ale nie natolko ze by som sa spravila...ale ked je vo mne v spravnom rytme a drazdi mi klitoris tak sa niekedy stane ze mam oba...ale cisto vaginalny mat asi urcite nikdy nebudem:Dtakze tak

trmavrma

vaginálny je ťažšie dosiahnuť preto sa to asi viacerým nepodarilo. Musíte si nájsť ten správny pohyb a polohu penisu vo vás a vtedy budete cítiť, že príde... je fakt iný... po ňom sa už nevládzem ani pohnúť :)

trmavrma

ja zažívam obidva, a keď chcem môžem si vybrať ktorý chcem a podľa toho "makám". Každý z nich je super ale každý je trošku iný. Vaginálny je taký hlbší ale už som mala obidva dosť silné. Na vaginálny musím viac makať a musím byť hore. Klitoriálny ide ľahšie a aj zdola - a rukou.

blbe...

no ja som na tom rovnako,vaginalny nic.
aj ked je sex uplne nadherny a tak,a niekedy ked pritom zacnem zhlboka dychat (nie vzdychat)tak akokeby sa to pribliovalo,a citim nieco strasne zvlastne a super ale nakoniec nic.asi by som potrebovala aby to moj mily vydrzal robit 2 hodiny potom mozno nieco...
kazdopadne ze vraj to riadne pomaha ked sa zhlboka viackrat nadychnete,(v podstate ten isty princip ako pri klitorialnom,ze ked sa poriadne v tom momente nadychnes tak je orgazmus brutalny..)
no tiez som citala ze ked sa ho strasne snazis dosiahnut a na nic ine nemyslis tak prave vtedy sa ti to nepodari...