Vždy som mala široké stehná, čo ma dosť obmedzovalo vo výbere oblečenia. Minulý rok som schudla 14 kg, niečo z toho som pribrala, ale o to nejde. So svojou postavou som vcelku spokojna, až na tie nohy. Takže začínam znova a urobím všetko preto aby som mala štíhle pevné stehná. Keď toľko ludí dokázalo oklamať genetiku, prečo by sme to nedokázali my? Mojím najväčším snom je obliecť si minisukňu, myslíte že za tie 4 mesiace by sa mi tomohlo podariť?
Boj za štíhle stehná!
faith odkial si?
mne praveze stepper pomohol zmensit objem tak neviem no - samozrejme ak cvicis na tej najmensej zatazi
ahojte, baby, kardio ako stepper alebo rotoped, tie nohy posilnuju, naberate svaly, nezostihlite...a este k strave, ze snazte sa jest sladke a ovocie do 15.00cca, potom uz sladke nie, ani sladene jogurty.. a hlavne jedzte chude masko a velavela zeleniny a ziadne vyprazane veci a pecivo z bielej muky...FAITH: tych600 kcal na den to je brutalne malo a ked cvicis kazdy den..to ti uz teraz mozem povedat, ze s tym dlho takto nevydrzis a potom ta prejde chut aj k cviceniu, lebo budes totalne vycerpana...ku cviceniu potrebujes aj stravu (zdravu)..staci cvicit 3krat do tyzdna a okrem toho chodit pesi kde sa len daa...a co sa tyka tych DVD, neviem ci cvicite stale jedno a to iste dvd, ale z toho necakajte zazraky..cvicit dokola tie iste cviky a presne vzdy tolko serii a tou istou zatazou to nikam nevedie, uz po par dnoch si na to telo zvykne a potom uz tie cviky nebudu zaberat...treba stale striedat tie cviky aj pocet opakovani...
ajojte dievcence. Ja sa len chcem s Vami podelit... bo mam rovnaky problem so stehnami...a do leta by som chcela v plavkach vyzerat k svetu :-). Mne velmi velmi pomohol orbitrek... stehna su take zostihlene ... a planujem n nom makat aj nadalej :-)
babulkaa ja mam 15 rokov a 64 kg ale ta vaha ma az tak nedesi ako tie stehna a boky. na plavky nemozem ani pomysliet. a ty si uz nieco skusala? ja len take cviky ale nezabrali:(
ahoooj....ja by som chcela aby mi niekto poradil...:) mam 14 rokov a vazim 56 kg...o vahu mi ani tak nejde ako o to ze mam velke stehnaaa...prosiim ake cviky su dobreeee na stehna??? tesim sa na leto a nechcem sa za tie stehna hambit...a este nieco...robia sa mi take strie ...ako proti nim??? ak mi budete moct pomoct tak mi pls piste na email pierko23@azet.sk...dakujem..:-)
dakujem:)))
no tak cvicim iba tyzden, ale kazdy druhy den, lebo nevladzem kazdy den poskakovat. ja mam aerobik pro vsechny tretiu cast rpe pokrocilych. no ucinne, vysledky este nebadam ziadne, lebo to je kratko, ale po kazdom cviceni ( po tych 40tich minutach) sa zo mna leje pot, takze si mylsim ze predsa len pojdu kila dole. :)
sammm, je ucinny? ja mam dvd aerobic pro vsechny, nova rada..a neviem ci je to dobre:))) tak hm??...
domaci aerobik od olgy sipkovej...moze byt? :)