ako obdivovat chlapa ? ,?? ,?

Príspevok v téme: ako obdivovat chlapa ? ,?? ,?
nemožnáá

cafte mam problem s prejavmi obdivu a podobne pri mojom partnerovi. vzrusuje ma, ale nijako to neviem prejavit, viete ako to myslim..?

o vy robite, hladkate ho, co mu hovorite? ako to mam robit, tak nenapadne aby sa necudoval ked zo dna na den to bude pocuvat?

chcem aby citil, ze ma pritahuje, ze ma vzrusuje a tak, poradte mi

niekto

skus ho hladit po jeho erot. zonach
zapichnut nechty to jeho chrpta (tak aby ho to nebolelo ) skus byt dominantna skus si precitat nejaku erot. poviedku

nemožnáá

:) vdaka ale ja viem urobit striptiz, byvam žhavá do sexu, nadržana ale vzdy akoby som v centre ja, moje telo, tuzim po jeho dotykoch a pod, ale nie je to opačne, ja sa h tak nedotykam alebo čo, ako by som to vysvetlila...chcem aby sa on citil ten sexualny objekt, viees:)

nemožnáá

on je presvedceny, ze ma nevzrusuje, preto chcem tak nejak nenapadne s tym zacat.. napr rano ho prebudim fajkou, ale toto bola zatial jedina vec co mi napadla

nemožnáá

pokojne piste aj chlapi, ake slova alebo dotyky alebo cokolvek mate radi, co vam robi dobre, alebo ako najlepsie podla vas dokaze vasa priatelka, alebo kto, vam prejavit, ako je z vas vzrusena - skor neverbalne.