podviedla som

Príspevok v téme: podviedla som
lubkaba

podviedla som svojho priatela po viac nez roku chodenia. mala som vypite, ale bola som pri zmysloch. ale problem je v tom ze vobec nemam vycitky svedomia. netrapi ma to tak, ako by som cakala. stalo sa to a zivot ide dalej. v kutiku duse si dokonca myslim ze by som to mozno spravila este raz.
stalo sa to uz niekomu z vas?

jajuska1185

nemilujes ho - podvadzas ho a este mu aj neveris...o com je vas vztah? o sexe? ten mas aj s inymi..nechapem co riesis.....neodsudzujem teba ale tento svet zvrateny

leerka

naco si pokladas taketo otazky, ze co ak podvadza on teba a ty to neives....chches tym ospravedlnit svoj cin,ale to sa neda.....

lubkaba

a co ked podviedol, alebo podvadza aj on mna a neviem o tom??? hm?.....niekto odsudzuje, niekto poradi, ale.... ked budes v takej kozi ako ja tak uz nebudes takto odsudzovat.
vecer som sa este dusovala ze by som ho nikdy nepodviedla, a rano uz bol iny nazor

hmmmmmmmmm

realita je ina, ludia su spolu, a podvadzaju sa- cize je to uplne zvratene, tiez sa pytam naco je s nou a podvadza ju, ale. hmmmmm nikto mi neda odpoved

Ranena_Labut

V tom pripade neviem, co este s tvojim priatelom robis... Ludia by mali byt spolu len vtedy, ked citia ze je to to, co naozaj chcu... V horsom pripade je to, ze ty nevies absolutne co chces.

bianca

ahoj no co povedat.. ak ho milujes tak mu to nehovor a uz nikdy to neurob.. ak necitis vycitky tak mu to nehovor a rozid sa snim.. strasna bolest pre stranu ktora bola podvedena..juujj toto by som nikdy nespravila svojmu priatelovi"!! mala som vela prilezitosti a to by ma ani nenapadlo nikdy..

muschka105

netrep aspon somariny, nevazis si ho ak si ho podviedla.. ak nevies preco si to spravila tak si asi sprosta..nic ine ma nenapada(:

house

To znamena,ze sa Ti to pacilo nedaj tak
si to nedaj vziat zivot je len jeden
a toho svojho budes uz stale podvadzat...