Je tu vela vaznych tem, zakladam jednu na odreagovanie:
Podarilo sa vasim detickam nieco smiesne skomolit? Napiste, co vytvorili.
Ja deti este nemam, ale rada sa zasmejem.
detske hatlaniny a smiesne skomoleniny
moj brat hovori znacka pri ceste :obratena lopata par don ako ked si napriklad grgnete :pan dom žuvačka:žužačka
ja keď som bola maličká som svoje starej mame hovorila "ňaňa" a starému otcovi "čáčo" a to doteraz nikto nechápe :D a keď som sa chválila babke, že som bola v Tatrách na lanovke tak som miesto lanovka stále hovorila malinovka :D
no moj synovec namiesto jeleň hovoril leleň a namiesto slipy - šipy
jeho dedko chcel jeho malinkemu bracekovi a zaroven mojmu krstniatku povedat.joj ty nas krtenko,a vzniklo z toho-joj ty nas kretenko =) no tom sme sa dost pobavili,alebo ked mu moja svagrina povedala-tomasko este nema vyvinute jadierka,on po chvili pozrel na maleho a hovori mu-musis vela papat,aby sa ti vyvinuli oriesky =)
a syn mojho bratranca krici-oci,kakal som, bratranec ho posadil na zachod,maly sa obliekol a zas-oci,kakal som,zas sa to zopakovalo,ked sa to stalo znova a maly sa rozplakal,lebo oco na neho divne pozeral ze co mu to rozprava ked nechce sediet na zachode ,na stastie prisla bratrancova manzelka a vravi-ved on ti vravi ze skakal!
nasa mala ked chcela ked sa jedovala tak namiesto kurniksopa, hovorila kurvasopa:-)) ale uz sme ju to oducili. A ja ked som bola mala tak taka klasika-namiesto helikoptera helikopotvora, namiesto snehuliaka snazuliak:-))
moj brasko nehovoril "kecup", ale "kepuc" :) a kedze hovoril j namiesto l a r, tak "lebo" vyslovoval "jebo" ale to tak hovori vela deti, som si vsimla.
ja ked som bola mala, ze som hovorila namiesto krstna mama- kutna mama. moja neter nie tycinky, ale pi*inky :o)
kamoskina dcera vravi- nie cokolada, ale kokoja.
a toho by este bolo :o)
moja mama (neda mi to nespomenut, aj ked deti vlastne tiez este nemam) raz chcela povedat zdrobneninu pre cicu (macku), a vzislo z toho "cicinka"...
...moja dcera zasa nesla CVICIT,ale PICIT...