Caute,
mna by zaujimalo, pokial si to pamatate, dokedy vam bol sex neprijemny, resp.vas bolel.Mnoho dievcat hovori, ze 1,2,3x a potom to bolo v pohode. Ja som na tom bohuzial vsak stale rovnako. 10x a to iste prezivanie bolesti. Na zaciatku je to stale rovnake (ostra bolest nizsie - tam pri vchode do posvy a kde sa tak trocha meni smer, uhm, no viete) Ta bolest je naozaj dost ostra, citim az take stipanie od tej bolesti, ked tade prechadza, avsak ziadne palenie a svrbenie atd. Vytoky cudne nemam. Ta bolest vlastne trocha akoby po case pomizla (alebo si na nu zvyknem?) no je to aj vtedy strasne neprijemne, ledva sa premaham, ked je mi uz dlho, doslova citim, ze mi je z toho az teplo a ze mi je z toho zle! Vtedy logicky prestaneme... Nepomohlo ani striedanie polohy. Zda sa mi, akoby ma to najmenej bolelo odzadu (v tej polohe som najmenej citliva), tam vsak citim uplne ako ho do mna celeho dava, ako naraza. Naopak, ked som na nom ja, je to prekvapujuce, ale snad najhorsie. Mozno ze aj preto, lebo vtedy je to na mne a tu bolest si sposobujem "sama".
S dosiahnutim orgazmu mimo sexu vacsie problemy nemam a pri nom to ide sem tam tiez (v misionarke)
Neviem, v com by mohol byt problem. Citim sa akoby "mala" nie vnutri, ale tam dole, na zaciatku. Ako forma lievika ( :D ) ja uz to neviem opisat, tam dole taka priuzka. Zacinam byt zufala, ze sa to nikdy nezmeni, alebo ze bude nejaky pretrvavajuci problem. Uz som si kadeco precitala na internete, tak som si snad polku veci vsugerovala (nejaky vaginizmus, ked sa vam posevne svaly stiahnu ked partner vnika, dalej nejake vnutorne zenske problemy, avsak je moj prvy, a beztak, no neviem. Akoze nemusite mat nejake sexualne problemy iba od sexu, ale ktovie. Ani neviem, ci tam mozem mat od niecoho nejaku chrasticku, alebo bolestive miesto). Nemam ponatia. Myslim, ze dolezitejsiu ulohu v tom nezohrava to, ze partner ho ma trocha skriveneho nadol? Myslim skor, ze ta moja je akasi cudna a chyba je tam u mna. No urcite nechcem skusat nejakeho ineho chlapca iba pre tieto veci, ako som sa docitala aj inde, ze to dokaze „zazraky“. No dakujem, ale toto zdaleka nie je pre mna, takze mi take nenavrhujte :(.
A prosim o normalne prispevky, alebo rady, alebo iba o informaciu, ako to bolo u vas, pretoze si viete predstavit, aka musim byt sklamana a zufala, takze si ustipacne poznamky nechajte pre seba. Prezivat tu fyzicku bolest znova a znova a byt stale viac na dne aj z hladiska psychickeho nie je sranda. Diky.
Dokedy vas sex bolel? Uz som zufala
no...popravde,ja sa samej sebe cudujem ze sa dokazem trapit tak dlhu dobu a ze som s tym uz davno nieco neurobila...ale myslela som si totizto ze je to normalne ze to boli, ze jednoducho to chce svoj cas aby som sa tam dolu primerane roztiahla...ale toto je uz chore, ja z toho tym padom nemam ziadnu radost...sice bolest po chvili prejde ale napamiatku mi priatel vzdy zanecha drobnu ranku ktora sa za par dni zahoji ale po kazdom styku mi spravi novu...trapi ho to rovnako ako mna...a ta moja doktorka mi na to povedala este tolko, ze jej sa dolu nezdam uzka, ze sak jej dva prsty sa tam v pohode zmestia...no ibaze penis mojho priatela je asi trochu objemnejsi nez dva zenske prsty...je to fuserska doktorka s neosobnym pristupom s tendenciou co najrychlejsie sa ma zbavit, moj problem ju vobec netrapil, ani sa na mna poriadne nepozerala ked som jej o nom vravela, pisala nieco na pocitaci...pockam si na vysledky z cytologie ktoru mi robila a odchadzam od nej. mozno najdem niekde niekoho kto mi poradi a vyriesi moje problemy aby som aj ja raz mohla mat zo sexu taku radost ako ostatni...
kajka, ano, presne tak, aj mne HAK, ale kedze mi vobec nepomohali a este sa mi objavilo aj mimokrvacanie, tak som ich vysadila (vtedy som este pohlavne nezila, takze na ine mi nesluzili), teraz davam prednost tomu kondomu.
ellie a aké lieky si brala na silné krvácanie? mne predpísala HAK.
Slzicka, no super, to mas uzasnu lekarku :-O. Ja som dnes hodiny(!) presedela za netom, googlila som hore dole, uz ani sama neviem ci to moze byt. Inac, ako to vydrzis, ked ti je to take neprijemne? Keby to aspon nebolelo, radsej nic necitit, ale apson partnerovi nech je dobre, ale ja mu to ani dozicit neviem, pretoze niekedy ani nevydrzim, kym sa urobi, a on ked vidi, ze mne to nie je dobre, tak mu to nejde tiez. Mna to nehorazne boli tam dole, priserne. Ale take nieco som citala, ze pokial sa do vas partnerov penis vie dostat, tak by sa vas posva (aspon po case) mala prisposobit, takze kajka. nezufaj, dufam, ze po case ti to bude ok :). Nechce sa mi verit, ze pokial je uz dnu, ze ten tvar si na to nejako nezvykne... Citala som aj o tom, ze baby, co su dole uzsie, byvaju niekedy specialne natahovane nejakymi pristrojmi :-/...trenuju a uvolnuju im tak steny posvy (ale ze to nie je jedno, cim to roztahujes, takze to nemame skusat :D ).
Slzicka, a ty po tak dlhej dobe...sa ti naozaj cudujem, ze vladzes... mna sa po akte radsej tam dole aspon niekolko dni nedotykajte, lebo budem hryzt :-/ (tak to citim). A ty nemozes mat nejaky zapal? Len tito lekari naozaj kaslu na vsetko... mozno ta riadne nepozrela, nenechaj to tak, chod k inemu.
Mne je toto sice moj prvy priatel, ale na gynekologii som uz bola, ked som este nemala pohlavny styk a normalne ma vysetril (kedze som brala tabletky na silnu menstruaciu a objavilo sa mi mimo krvacanie) tak ma vysetril, zobral aj vzorku z krcku atd, aj ultrazvuk, zvonka, zvnutra... pamatam sa, ze nic take nepodotkol, co by naznacovala, ze som uzka, alebo co... Naopak mi okomentoval pozitivne moju maternicu a vajecnik, lol :-P...ale na to nikdy nezabudnem, ze ked ma roztiahol s tymi kliestami dole, tak zo mna vyhrklo, ze "au, preboha, ako to stipe"! Takze neviem...tu vecicku v sebe, som vobec necitila. Takze kazdopadne to mam hned tam dole, ale ktovie co... Nechapem, z coho by som mala zapal... prvy partner, a aj to sa branime kondomom...fakt neviem.
Slzicka, ty to tak isto nenechaj, popytaj sa u inej/ineho.
Ja sem pre istotu napisem, co mi bolo povedane (ale to az v aprili), mozno to pomoze inym dievcatam a tak. Dik za prispevky.
ahojte! Kočky ja som zrovna dnes bola na preventívke u gynekológa a všetko mám v poriadku. Takže tá bolesť asi je tým, že som dole úzka. A to asi preto, lebo mi robila ultrazvuk vnútri. je to ako vybrátor, natiehne prezervatív a dá ho dovnútra. A nič ma nebolelo. Ale penis je hrubší a asi preto to bolí.
A pritom vlhká som dosť- až veľmi.
ellie...neuveritelne...ta dlha sprava co si sem napisala, popis tvojho problemu ako by som to pisala ja sama! prezivam presne to iste co ty, len mozno, dovolim si povedat, este horsie ako ty...s mojim priatelom pohlavne zijeme uz rok a pol...rok a pol stale to iste, stale ta ista bolest aj po tak dlhej dobe! neviem si to nicim vysvetlit, uz mame co-to nasexovane ale nic sa nezmenilo, akoby to bolo stale po prvykrat...moje zufalstvo je obrovske, ako mam mat potom zo sexu radost ked toto prezivam?! doktorka mi nedala nijaku radu, skonstatovala ze do porodu sa to asi nezmeni cim ma velmi potesila...vraj takyto problem ma vela dievcat ale zaujimave ze ja ziadnu taku nepoznam! vsetky moje kamosky si to dokonale uzivaju, nemaju podobne problemy...
skus ist na gyndu a tam sa popytaj v com by asi bol problem, ak ti povie ona ze si uzka tak asi budes vediet v com to tkvie, inak po 10 krat ta to boli- no nemozne
Awojte.. Kajka.. ja mam asi ten isty problem.. takisto.. sice s partnerom nesexujeme dlho.. cca take 3-4 mesiace.. a premna bol ten prvy..- takisto ma to vzdy na zaciatku boli.. takisto niekedy len tak tak ze nevykriknem.. ale potom je to uz uplne v pohode .. aspon tak :-) a chcem sa ta spytat.. ze ci si pri prvom styku krvacala alebo take nieco? lebo ja vobec nic.. prvy krat, az doteraz je to vzdy rovnake.. chvilocku boli a potom pohodicka.. a zatial ziadna krv ani nic..
No... ale ako si citam tvoje terajsie prispevky tuna, tak uz chapem. Ani som len reagovat nemala. Ty si cislo samo o sebe, len aby sa ti to aj nevratilo.
mircoMY33, tym tvojim prispevkom si sa iba preukazal. Sex patri k zivotu a take idiotske reci typu nesexuj a nebude to boliet si nechaj pre seba. Keby teba trapil nejaky problem, ako by ti padlo, keby ti niekto vypisoval taketo hluposti? Mozno ti o rok ani stat nebude, ale na rozdiel od teba, ja by som sa na tom nebavila, ale naopak sa ti snazila pomoct. Tak dik! Este ze nie je kazdy chalan ako ty, lebo ty si rodena hanba.