Závislosť na partnerovi?!

Príspevok v téme: Závislosť na partnerovi?!
muneca_brava

dlhorocny vztah, on, chce bez nej aj dychat.. ale ona to nechape, bo uz dlhe roky "dycha" len pre neho..
je smutna, ze volny cas travi aj s kamosmi, na futbale.. bo ona vtedy sedi doma a caka, kedy sa on ozve..
jemu je luto,ze ona "za neho" vsetkych stratila.. ale on jej inych nezakazoval..
ked sa ona vyberie von s kamoskami,
cely cas mysli na neho a na to, ze radsej mohla byt s nim..
nechce to tak citit, ale citi to..

ako liecit zavislost na partnerovi???

uz to nevadi len jemu,
ale aj jej.. obtazuje jej to zivot,
pretoze by chcela visiet len na nom..

ako sa od neho odputat?
a zacat konecne slobodne zit???

poradite? :)))

muneca_brava

vecernica, lenze on ma so sebou vsade "vlaci".. vzdal sa kamosou.. vsetkeho.. len teraz zacal chodit na fucik,aby sa aspon dakde mohol odreagovat..

jajka001_

tak to je jasne, a okrem toho? ja ta chapem, tiez som bola taka, len s nim ine ma nebavilo. potom ked s nim nemozes ist, sedis doma sama a myslis na neho, to je tak akurat na depku, najdi si nejakeho konicka, uvidis bude to ovela lepsie, poskusaj aj viacej vsetko na co mas chut

vecernica

ak on bude starsi ,,,a vydrzite spolu tak s tebou prirodzene bude a prirodzene da prednost tebe a nie kamaratom..alebo je to typ ,,ktory si vie poradit aj bez zeny v zivote.Je dobre aby si sa nutila aj ty ist von, NUTILA ,ak ti to nejde prirodzene nasilu chod.Nie je to v poriadku na dlhodoby vztah.Napr ja s partnerom som najradsej sama doma a on tiez, radsej sa vyhororime kamaratom len aby sme mohli byt co najviac spolu.a ked kamarati,tak to ideme vacsinou spolu.Ja by som nevydrzala doma sedet ked on sa bavi///hoci som za arabsky typ zivota:}