najlepsi kamarat... ale ja pre neho nie...

Príspevok v téme: najlepsi kamarat... ale ja pre neho nie...
katka1212

ahojte, ja viem ze na tomto fore sa maju riesit ovela vaznejsie veci, ale proste pred par dnami som nasla svojho najlepsieho kamarata zaregistrovaneho na jednom fore a v profile mal pri najlepsich kamaratoch mnozstvo mien, ale moje nie... proste ma to v tu chvilu strasne zamrzelo, ze on pre mna tak vela znamena a ja mu nestojim ani za jednu hlupu zmienku... stalo sa niekomu nieco podobne? ako sa s tym vyrovnat? ze clovek ktoremu doverujete na vas jednoducho "zabudne"... viem ze ide o hlupost ale mna to starsne mrzi... ostalo mi tak smutno...

severanka

katka - ako keby si mi hovorila z duše...najlepšej kamoške vždy musím volať len ja, inak sa neozve... ale inak je vpohode... :)
a ten kamarát - dal mi dôvod aj nedal... ten dôvod ktorý dal nebol skutočný dôvod... jednoducho, nikto nevie prečo to urobil... len on

katka1212

no s tymi novymi kamaratmi velmi neviem, mam s tym trosku problem, teda s nadvazovanim novych kamaratstiev... a ty si dostala aspon nejaky dovod, ja ziaden... proste sa prestava ozyvat a ked sa nahodou "vychytame" na nete tak sa ospravedlni s tym ze ide spat... citim sa strasne akoby som bola nejaka prisera a ludia sa mi museli vyhybat... aj kamaratku najlepsiu co mam od skolky a ked jej volam, nikdy nema cas, uz sa ani nestretavame nic... citim sa tak sama... bojim sa ze si nikdy nenajdem uz novych takto dobrych kamaratov a ak najdem, ze ma znovu takto opustia...

severanka

atka1212 - tým smútkom a pocitom, že nič nemôžem urobiť som si prešla minulý rok, najhoršie bolo, že u mňa to bolo zo dňa na deň...proste bum a viac sa neozval... ale tak u ňho je to dosť komplikované... ten dôvod prečo sa už neozval je strašne hlúpy a divný ale tak ok, musím ho rešpektovať... neboj sa , smútok pominie, ak sa ozvať nechce, tak ho nechaj tak... bud eto tak lepšie... smútok prejde a nájdeš si nových kamarátov, neboj sa :)

katka1212

severanka, dakujem za tvoje slova, ale vzhladom k tomu, ze sa mi uz ani neozve a ja sa citim doterne ked stale volam a pisem... asi uz nemam prilezitost spytat sa :) je to take zvlastne, citim ze ho stracam a nemozem s tym nic urobit... a je mi z toho strasne smutno...

severanka

Katka1212 - môj najlepší kamarát so mnou nekomunikuje už rok... tento mesiac je to presne rok... tiež som mu veľmi dôverovala, on tvrdil, že aj on mne, proste dokázali sme XY hodín rozprávať o hocičom, a nakoniec to takto dopadlo... to že ťa nemá napísanú v nejakom profile ešte nemusí nič znamenať... je to len profil na nejakom trápnom fóre... buď v pohode... :) a možno by nebolo od veci keby si sa ho na to trebárs aj tak nejak jemne spýtala ak ťa to tak veľmi trápi... :)