je to nieco vazne ak mi aj niekedy kazdu hodinu treba na WC a dokonca aj niekedy v noci a rano ma az boli brucho s plneho mechura......nic ma neboli ale aj tak neviem co s tym?a este ak dlho drzim tak sa potom nemozem poriadne vycikat a trva to dlho tak s prestavkami niekedy si musim aj tlacit na brucho......
caste a dlhe cikanie je to problem?
tak podla toho ako si prechladnuta, ci ty myslis, ze mas nadchu a veci tomu pod,alebo si prechladnuta odspodu, lebo ak ano, tak si bud kup neaky urologicky caj alebo potom radsej zajst lekarovi
hlavne buď stále v teple, nos tielka, dlhšie tričká, vysoké gate..
pi urologický čaj alebo čaj na prechladnutie, jedz veľa ovocia - vitamín C..
a co teraz prejde to samo? ako sa mam vyliecit dufam ze nemusim k lekarovi....
vandaw, tak ak si prechladnutá, tak to určite s tým súvisí..
v obdobi, ked mam menzes, tak tiez chodim castejsie na zachod, ale to uz u seba poyorujem dlhsie... aj ked si prechladnuta tak aj z toho by to mohlo byt....
mineralky nie iba caje a dzusy obcas aj cistu vodu
no ja az taky chorobny smad nemam ale ak pijem tak mi stoho treba aj skoro na Wc a nema to suvis s tym ze mozem byt prechladena a este mam aj kramy?
zjuzjika a koľko toho približne za deň vypila a ako často chodila na WC?
a nepijes nahodou minerálku lebo ked som ju pila zda sa mi ze som chodila viac na záchod, aky druh vody pijes?
moja sestra stale pila a chodila na zachod a v utorok jej z toho zistili cukrovku....