SO MNOU cely den byt NEMOZE

Príspevok v téme: SO MNOU cely den byt NEMOZE
leila

takze ide o to, ze sme s partou na horach..ja kedze som sa nelyzovala desat rokov, so trufam, iba na tie mierne svahy a priatel chodi na tie strme.... vcera som bola lyzovat s jednym parom, ale oni pootm uz spolu chodili na ten strmy svah a ja som nemala kam, tak som si povedala, ze dnes pojdem s priatelom, lenze ide o to, ze mi povedal, ye on so mnu cely cas byt nemoze, le;bo si chce aj on poriadne zalyzovat a ze so mnou by ho to tam nebavilo...myslim teray ten mierny svah....tak som ostala na chate, lebo samej sa mi nechce niekde byt 6 hodin....neive, ale pride mi to od neho strasne sebecke, aj ked na druhej strane chapem, ze sa chce poriadne unavit a vysportovat, len neviem, ci by ho jeden den zabil....ved uz vcera tam bol strceny cely den s dvoma kamaratmi....a asi aby som neostala zduta a nevycitala mu pootm, ze so mnou nebol, tak sa mame ist zajtra niekam kupat...aj to vcera hovoril, ze sa mu vobec nechce, ze sak mozem ist s ostatnymi.....ale dnes rano nazor zmenil asi pre pokoj mojej a jeho duse.....aby som mu nemohla nic vycitat.....rano som si aj poplakala kvoli tomu a vobec ma to takto nebavi....ved o com to cele je?

leila

ved som na nom neni zavesena cely den, len mi vadi, ze ked ideme niekam na chatu ale;bo takto, vzdy ide radsej s kamaratom ako so mnou.....necohdime tak casto lyzovat, ot mas pravdu,len ked to porovnam, ine pary, co su tu s nami chodia spolu a my nemozeme, resp on so mnou....a to mi vadi....ze by sa mohol chovat inak..... a ja tu potom cely den len sedim a je to o hovne....

moniqa87

mat tak tvoje problemy...
sak nechodi na lyzovacku kazdy vikend v roku, tak ho nechaj nech si to uzije, nemusis byt na nom stale zavesena ako zvoncek...