takze ide o to, ze sme s partou na horach..ja kedze som sa nelyzovala desat rokov, so trufam, iba na tie mierne svahy a priatel chodi na tie strme.... vcera som bola lyzovat s jednym parom, ale oni pootm uz spolu chodili na ten strmy svah a ja som nemala kam, tak som si povedala, ze dnes pojdem s priatelom, lenze ide o to, ze mi povedal, ye on so mnu cely cas byt nemoze, le;bo si chce aj on poriadne zalyzovat a ze so mnou by ho to tam nebavilo...myslim teray ten mierny svah....tak som ostala na chate, lebo samej sa mi nechce niekde byt 6 hodin....neive, ale pride mi to od neho strasne sebecke, aj ked na druhej strane chapem, ze sa chce poriadne unavit a vysportovat, len neviem, ci by ho jeden den zabil....ved uz vcera tam bol strceny cely den s dvoma kamaratmi....a asi aby som neostala zduta a nevycitala mu pootm, ze so mnou nebol, tak sa mame ist zajtra niekam kupat...aj to vcera hovoril, ze sa mu vobec nechce, ze sak mozem ist s ostatnymi.....ale dnes rano nazor zmenil asi pre pokoj mojej a jeho duse.....aby som mu nemohla nic vycitat.....rano som si aj poplakala kvoli tomu a vobec ma to takto nebavi....ved o com to cele je?
SO MNOU cely den byt NEMOZE
aj tak mi to pride postavene na hlavu... sak ries si to ako chces, ale podla mna robis z komara somara
ale ked uz raz idu na lyzovacku obidvaja....tak asi nie preto aby sa cele dni nevideli
ved som na nom neni zavesena cely den, len mi vadi, ze ked ideme niekam na chatu ale;bo takto, vzdy ide radsej s kamaratom ako so mnou.....necohdime tak casto lyzovat, ot mas pravdu,len ked to porovnam, ine pary, co su tu s nami chodia spolu a my nemozeme, resp on so mnou....a to mi vadi....ze by sa mohol chovat inak..... a ja tu potom cely den len sedim a je to o hovne....
mat tak tvoje problemy...
sak nechodi na lyzovacku kazdy vikend v roku, tak ho nechaj nech si to uzije, nemusis byt na nom stale zavesena ako zvoncek...