Ak ste sa s niekym rozišli a potom sa znovu s niekym dali dokopy spomínali ste svoju ex prateľku/priateľa? Chodil som skoro 2 roky s jedným dievčaťom boli sme spolu skoro stále.Počas tých 2 rokov mám zážitky skoro len s ňou. Po rozchode 5 mesiacov som zase bol s rozchodu mimo tak tiež neboli nejaké činnsoti ktoré by moc stály za zmienku.Teraz som si našiel nové dievča a neviem či mám niečo spomínať o tej straje priateľke čo sme zažili a podobne. Či mám aj spomenúť čo mi na nej vadilo,čo páčilo alebo aj dôvod rozchodu, ako to mezdi nami vyzeralo. Ja vlastne ani jej nemám čo povedať o mne za posledných 2 a pol roka aby sa to netýkolo mojej bývalej...vy spomínate? alebo čo by ste mi radili?
nový a starý partner
mne by to tiez vadilo. tvoja priatelka moze zacat velmi ziarlit, skazi vam to vztah. zabudni na minulost, sustred sa na buducnost. planujte, chodievajte na akcie,na koncerty, na vylety, budete mat vlastne zazitky, na byvalu rychlo zabudnes.
no mne keby frajer stále rozprával čo robil so svojou bývalou by mi to dosť vadilo! pokial sa ta na nu nespyta sama, moc o nej nebasni.