Práve som dopozerala ženský magazín v TV a Andy Timková tam ospevovala chlorelu. Máte s tým niekto skúsenosti? Aké? Ď
Chlorela
uzivam chlorellu aj spirulinu uz asi 2 mesiace. mam priatela ktory ma k nej naviedol. on ich uziva dlhodobo. ma chronicky problem s hrubym crevom. kedysi si nemohol dat ani tatarku na hranolky, mastne, kavu... dnes uz papa vsetko :)
mne sa zlepsilo akne, vlasy, problemy so zazivanim (tam pocitujem najpozitivnejsiu zmenu), nechty (mohla by som konzervy otvarat :))...
inak na zaciatku treba uzivat opatrne, najst si spravne davkovanie, mame som nanutila viacej tabletiek naraz rano a skoro v robote nedobehla na toaletu :)))
chlorella sú tam 2 L
aj ja som pozerala a ma to zaujalo, uplne od zaciatku som nevidela, hladala si aj v google nieco o tom?
achoj ja som tiez pozerala tu relaciu a tak isto ma dost zaujala, ale pozerala som si tu chlorellu a je to dost drahe, ak by sme to mali brat dvaja s manzelom tak veeeeeeeeeeelmi, ale pocula som ze to ma naozaj dobre ucinky, ja teraz napriklad uzivam psyllium kazde rano na lacno a tiez to ma take ucinky ze precisti to hrube crevo od roznych nanosov, tak neviem