Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Švedske kvapky

p.j.Jack

Ahojky,zdravim Deriu-dakujem za vsetko,
Potrebujem poradit,mate skusenosti davat svedske kvapky na Abces a zapalene mliecne zlazy-Matitidu?Ako casto mozem robit obklady? chcem to pre zvieratko....dakujem ,je to naozaj surne!

Deria

Zdravim vas,mozete mi, prosim, poradit, kde sa daju kupit na Slovensku sv. bylinky v tekutom stave, teda hotove? Ide mi o tie od M. Trebenovej, lebo kamoska sa pytala v lekarni a doporucili jej nejake od Dr. Theiss, s tymi ale nemam skusenosti.
Ja ich tu v Nemecku kupujem v suchom stave a nakladam ich sama (uz asi 15 rokov). Teraz mi ide o to, ze som ich poradila tej kamoske na Slovensku a potrebuje ich totiz hned, najlepsie zajtra. Kde si ich ma kupit? Dakujem.

fella

vystrihla som vatovy tampon vo velkosti kur.oka,namocila do kvapiek a prilepila leukoplastom.treba to opakovat 2-3dni.nechat aj v noci.hned na 2den scernelo a hned v ten den alebo na druhy odpadlo.

inka

ja švedske kvapky použivam od roku 1985,vtedy som mala prvy žlčnikovy zachvat a susedka mi namiesto tabletky od boelsti dala doruk flasticku s kvapkami a kazala mi dat si obklad na zlcnik ,zaspala som s tym obkladom na bruchu abolesti zmizli.hned som si ich isla na druhy den kupit a od vtedy ich pravidelne dokupujem.pouzivam ich na rozne problemy:bolesti ucha,bolesti hrdla,rozne vyrazky ,postipnutie hmyzom.nemyslim size je to zazrak ale v spominanych pripadochmam s nimi dobre skusenosti.zaujimalo by ma ako si ich aplikovala na to kurie oko,len si to potierala alebo nechala nejaky obklad?

fella

janka mozes mi poradit ako si ich pouzivala na suchu pokozku?ja som si s nimi odstranila kurie oko.islo to velmi lahko tak preto ta otazka hore.

usiko

nooo. bol taky cas, zda sa mi ze po neznej revolucii, ked sa sem dostali a kazdy si ich lupoval...niet sa co cudovat, nic sme tu predtym nemali, takze pre nas boli ako dar z neba...a naozaj na nejake veci aj zaberali...urcite neuskodia a osobne si myslim, ze lyzicka kvypiek denne by urcite opravila, teda posilnila imunitu kazdeho z nas.....ja mam na toto propolis, takze svedske kvapky neplanujem kupovat, ale velmi si ich ludia onehdy chvalili....

annia

svedske kvapky mozem vrelo doporucovat, vela krat mi uz pomohli. Berem ich vzdy so sebou. Od bolesti zuba az po krce v bruchu a prasknutie vredu na dvanastorniku. Neviem ci viete, ale su dva druhy, horke a tie normalne. Dozvedela som sa o nich v knihach od Marie Trebenovej, neviem ci poznate tie knihy... su to take rady pri chorobach. Ale skutocne, nic mi tak nepomohlo ako svedske. Skusali sme ich robit aj doma, ale priznam sa, pohodlnejsie je mi kupit uz hotove :)