Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Použité TAMPÓNY - kam s nimi ?

cicera

No ty si mozno vzisla z hovien, ja som vzisla z cistej placenty. Ak pod skumanim sveta mas na mysli skumanie zumpy a cudzich sraciek, tak si dovolim tvrdit ze ty o zivote vies toho urcite velmi vela. Necham sa tebou poucat ak dovolis. Bud mojim ucitelom :-D

adriana

..cicera..ešte nevieš nič o živote, takže moju energiu nechaj tak a svoju použi na skúmanie sveta okolo seba, aby si sa už nemusela otca pýtať na veľkosť a fungovanie vašej žumpy:-) a čo sa týka hovien, každý z nás vylizol v podstate z nich..pôvodom som totiž pôrodná asistentka, takže čo to o tom viem..bohužiaľ, je to ľudské a mne nič ľudské nie je cudzie..neľudský je len egoizmus mnohých z nás..

cicera

Moji rodicia maju obrovsku zumpu, kedze naschval si dali tu najvacsiu. Hadam ti je jasne ze jej vyprazdnovanie zavisi aj od poctu osob v dome a setrenia vody.. takze je to kedy ako...

cicera

Adriana ved vidiet. Teba iba cudzie hovna, krvave tampony a derave zumpy trapia, ze by si svoju energiu vyuzila na uzitocnejsie veci, to nie.

adriana

..pipina má pravdu...volá sa to trativod...ak sa spýtate otcov, určite sa vám k tomu odborne vyjadria:-)) zvyčajne to ústi do najbližšieho kanála alebo tak .. aje to preto, aby sa ušetrilo na vývoze žumpy...v prípade, že nie je barák napojený na kanalizáciu a má svoju vlastnú žumpu, je to viac ako pravdepodobné najmä u barákov stavaných za ery socializmu...nie som odborník, ale chodím po svete s otvorenými očami a ušami a fungujúcim čuchom...