ahojte, tem o chudnuti tu bolo až až...a dobrom jedle je ich tu malo.tak jednu zakladam.ake je vase naj jedlo?moje bryndzove halušky a potom kapustnica:-)
vaše oblúbené jedlo
pizza, zemiakova baba, cestoviny, syry, halusky..mnamky :)
Najradsej mam bryndzove pirohy, pizzu, kapustnicu. Ale zjem takmer vsetko, okrem vnutornosti, hmyzu a pod. :)
zemiakove placky, cestoviny so smotanou :)
čína,palacinky, brynzdove halusky, pizza,makove lokse,segedín, kel..
no aj ja rada papám aa u mna sú to jedla teda tie naj: segedyn sviečková balatonský špecialita aa hlavne vypražaná cuketa mnamky a zo sladkostí hlavne čokoláda mnamky
ja mam toho vela ale napisem co by som si dala teraz a to je svieckova mnaaaammmm aj segedin a kelovu polievocku noo nejdem ani vypisovat lebo to bude na dlho ;))
Ja mam toho mnoho:))
Polievky: fazulova, karfiolova, sosovicova
Jedla:pizza, zapekane zemiaky, kuracie prsia na milion sposobov, rizoto, lasagne..
Sladke:tiramisu,cokolada akakolvek, kinder veci, palacinky...vsetko sladke OKREM jarmocnych lizatiek a želé...
a milujem cervene melony, jahody, ceresne, jablka, hrusky, slivky, paradajky, uhorky, ananas, mandarinky...vsetko:)
no tak ja mam toho strasne vela:
slane-podlesniky zemiakove,brokolicove,tekvicove,hubove rizoto,plnena paprika,bryndzove halusky,cina,grilovany ananas s kuracimi prsiami,pizza,chlieb vo vajicku
sladke-jablkova a tvarohova strudla,marlenka,palacinky,senkac,zakusok nanuk,cokolada-je jedno aka,a potom galaretky
no tak ja som vzdy zboznovala vyprazany syr s hranolkalmi (ale teraz som ho mala castejsie tak som sa ho aj objedla) a zo sladkych jedal palacinky plnene dzemom, tvarohom, ovocim, cokoladou a na vrch slahacka - samozrejme vsetko spolu.
ja mam rada vepro knedlo zelo....a segedin....a zo sladkosti cokolada pepermintova a tie blbosti ako mliecny rez, kinder pingui, dots.....a marlenka