Kazdy den intimka??

ikonka

Teraz som si zakupila Jessa gel na intimnu hygienu, tak vyskusam, intimky od nich som este neskusala. Najviac sa mi zatial pozdavaju Discreet, su take mini a tenunke:-) Viete mi poradit ktora znacka ma este take tenke ako discreet, som zaciatocnicka :-)

avonka

Ja nosim len naturely s harmancekom.. mala som aj discreet, ale tie tak nedrzali ani som nebola nejak spokojna..
vlozky len alwais

machulka006

baby a aké intímky používate? mne a veľmi sovečila značka z DM drogérie Jessa... používa niekto aj z tejto značky normálne vložkY? aké sú?

avonka

cindy a myslis ze ked ich prestanem nosit kazdy den, ze ich pretanu vyrabat? :DD
nad inymi vecami by sa malo zamyslat, nie nad mini intimkou v zivotnom prostredi..

ikonka

Papier je prirodny material, takze sa rozlozi v zemi, je ekologicky. A co ty nevies ako vyzera intimka, ved ma hrubku skoro ako zachodovy papier, tak preco by mi mal upchat zachod. Ty si ju mylis asi s vlozkou.

cindy21

v zachode? este ste nemali zapchatu kanalizaciu? no nie je to ekologicke, tolko papiera sa spotrebuje, ked stale ich nosite, nielen 5 dni v mesiaci