kazdy den si davam rano intimku a pocas dna vidim ze je mokra,akoby jemne sfarbena. Je to normalne? nemali byt v mesiaci aj dni "sucha" t.j. mimo ovulacie a menstruacie??Ako ste na tom vy??
Kazdy den intimka??
Teraz som si zakupila Jessa gel na intimnu hygienu, tak vyskusam, intimky od nich som este neskusala. Najviac sa mi zatial pozdavaju Discreet, su take mini a tenunke:-) Viete mi poradit ktora znacka ma este take tenke ako discreet, som zaciatocnicka :-)
Ja nosim len naturely s harmancekom.. mala som aj discreet, ale tie tak nedrzali ani som nebola nejak spokojna..
vlozky len alwais
ja mam najradsej Discreet.
baby a aké intímky používate? mne a veľmi sovečila značka z DM drogérie Jessa... používa niekto aj z tejto značky normálne vložkY? aké sú?
cindy a myslis ze ked ich prestanem nosit kazdy den, ze ich pretanu vyrabat? :DD
nad inymi vecami by sa malo zamyslat, nie nad mini intimkou v zivotnom prostredi..
Papier je prirodny material, takze sa rozlozi v zemi, je ekologicky. A co ty nevies ako vyzera intimka, ved ma hrubku skoro ako zachodovy papier, tak preco by mi mal upchat zachod. Ty si ju mylis asi s vlozkou.
v zachode? este ste nemali zapchatu kanalizaciu? no nie je to ekologicke, tolko papiera sa spotrebuje, ked stale ich nosite, nielen 5 dni v mesiaci
cindy preco by to nemalo byt ekologicke. Ja ich splachujem v zachode a rozmocia sa vo vode. Je to celuloza.
a co ked to nie je ekologicke. tiez pouzivas vlozky a nie recyklovany papier :D
no to nie je v poriadku nosit stale intimky. ani to nie je moc ekologicke