Co si o tom myslite???

fkkkk

Dobre mojko, posnazim sa ti to vysvetlit polopate, aby sme tuto temu ukoncili.
Moze ta lizat hned ako sa vydycha z jeho zazitku a bude vladat, cize kludne mu dajme 5 minut, nech si chlapec vychutna ten pocit, potom este 20 minut kym sa napapa, lebo hlady ho asi chytia a mozno aj nejaku hodku kym sa prespi trosku..a nebud naivna..ak sa ti urobi do papulky, urcite ti taku poriadnu pusinku len tak neda...:)...enjoy..

hmm

este niekto ma nejaku skusenost??? ale nemyslim si ze by ostali nejake spermie v ustach 5 dni... len chcem vediet vas nazor... nesudte ma nepoznate maa...

fkkkk

To co bolo za stupidnu otazku? ty ho vyfajcis, on sa vystrieka do tvojich ust a co ma co spolocne jeho semeno v TVOJICH ustach, ked ta chce potom lizat? A predpokladam, ze ak narazas na to, ze sa potom este bozkavate, a tak sa moze to semeno dostat aj do jeho ust, obavam sa, ze uz je aj tak nepouzitelne a keby aj bolo, tak tak nejak tusim, ze ten tvoj frajer nema jazyk dlhy ako varan alebo co aby ho zasunul az neviem kam....pomoc...

hmm

Nooo takze tak... vyfajcila som svojho priatela ale vyplula som to... po piatich dnoch sme sa spolu milovali a aj bozkavali, potom ma lizal... aka je pravdepodobnost aby som otehotnela???

niekto

no tak v zene dokazu prezit 3-5 dni a tam ma idealne podmienky
a nie ranajky obed vecera a este umyvanie zubov
a aj kebyze to to urobis hned je to velmi nepravdepodobne , na to aby sa oplodnilo sa spermie musia dostat do maternice / vajcovodou