pharmatex panna

nepoviem

ja som pharmatex použila ked mi končili krámy takže mi sem tam kvapka padla .. a dneska som dostala krámy .. huráá :D:D:D .. čiže je to pohode .. píše sa že by sa nemalo cez menštruačný cyklus, ale to podla mna iba preto, aby sa predišlo možnej infekcii ..

ak používaš tampony tak je možné že sa ti blana natolko roziahla, alebo že ju už nemáš .. kamoška o nu prišla vdaka tamponov - aké jednoduché :DD

podla môjho názoru vo vzťahu nieje najlepšie začať hned so sexom ale začať s nejakými sexuálnymi hrátkami - peeting ,oral .. s partnerom tak spoznáte svoje telá, čo máte radi, čo sa vám páči .. a pri sexe to nebude také napäté ..

jajuska1185

whee-e nie vsetci ju maju omg a u gynekologa som bola ..ale kvoli trochu inym veciam bohuzial :/ a ja ti verim ale zas viem ze ne u kazdeho je az tak bolestivy..a ja som sa pytala ci mi to pomoze lebo ked si davam tampon tak tam je napisane ze je blana pruzna preto sa nepretrhne..a nie ze ho zasuvam za preboha.. a ked si tam dam cipok chcela som len vediet ci mi vobec pomoze ked sa blana roztrhne ale ok

whee_ee

jajuska, to co nepoviem som ti povedala aj ja, a mne nepodakujes:D len preto,z e ta oboznamim kde je panenska blana? naozaj je pri vchode. kludne si nastuduj na nete alebo co..nie je nikde vo vnuutri..ale pri vchode...a nemusis ju nejako vidiet alebo co... ved zistis, ak budes mat bolestivy prichod o panenstvo, ze kde ta to boli:D:D.. a kade bude najvacsi problem sa dostat..prave vchodom;) lebo vdaka blane je uzsi.. tot vse:) v dobrom

jajuska1185

llooola: ja nerozmyslam ja..:D ale nic no...a SVOJE poznam...a prave preto sa mi nezdalo to co napisala ale sak dobre no...

lloollaa

whee_ee asi myslí to, že ani nevieš, ako vyzerá tvoje telo a kde máš panenskú blanu, a napriek tomu už rozmýšľaš o sexe.

nepoviem

jajuska, ja keby som vedela o pharmatexe skorej, tak neváham a použijem ho už pri prvom sexe .. zavádza sa presne ako tampon čiže bez problémov .. nevidím na tom nič zlé prečo by si ho nemohla použiť pri prvom styku ...

kotvaska

A kde asi je panenská blana? V maternici? Alebo až v krku? Veď keď nevieš tak si naštuduj, že panenská blana je hneď na začiatku - pri vchode do pošvy!