Asi je to dost neprijemna tema. Kamos mojho priatela si nasiel frajerku. Ta vsak este pred nim podvadzala svojho byvaleho. Potom toho byvaleho opustila kvoli terajsiemu. S podvadzanim vsak neprestala ani potom, co som pocula. Myslela som, ze to budu iba nejake zle jazyky. Ukazalo sa vsak, ze bez vetra sa ani listok nepohne. Minule, bola som u nej, trochu sme popili vina. Potom ma vytiahla von na diskoteku a povodila ma aj po baroch. Obidve sme mali nejaky ten alkohol v sebe. Kym ja som sa snazila pit co najmenej, aby aspon jedna mala silu ist domov a dat oporu aj druhej, ona pila, akoby jej bolo jedno, kolko toho ma v sebe. Vo chvili, ked uvidela chlapov, prestala sa venovat mne, ale svojimi nadhernymi ocami zacala po nich poskulovat. Hovorila som jej, ved mame svojich a ona na to len, ved sa to moj frajer nedozvie, ked to nepovies. Predstavila sa mi tam tam v dost indiskretnych pozach, napriklad jednemu chlapovi sedela na kolenach, s dalsim sa bozkavala, tretiemu olizovala jazykom ucho a nakoniec sa so mnou rozlucila a s nejakym neznamym chlapom odisla domov alebo kde. Ja som sa nestacila cudovat a z toho soku som skoro vytriezvela. Nevedela som, co robit skor, ci ist za nou a odhovorit ju? Kym som vsak rozmyslala, usudila som, ze uz bude daleko a iba som si zavolala taxik a odisla domov. Co je vsak najhorsie, s terajsim frajerom sa uz nielenze zasnubili, oni uz mali svadbu, tajnu, boli tam len svedkovia a ich rodicia. Tym sa pochvalila ona az neskor. Myslela som si, pekne, ani nepozves kamosky na svadbu, ale dobre, mozno si chcela malu svadbu, bez kamosiek. Pred 4 mesiacmi sa len zobrali a tato zurka bola pred 4 tyzdnami. Teraz mam dilemu, povedat to jej manzelovi? Jej manzel je totiz dobry kamos mojho priatela. Alebo to mam povedat svojmu priatelovi a nech sa on s nim pozhovara? Mam zradit kamosku a stratit ju, co mi je skoro aj fuk, ci ju stratim po tom, co som vtedy videla? Alebo sa do toho radsej nepliest? Co ak o par tyzdnov, mesiacov bude ten kamos nadavat, ze preco mu niekto nepovedal pravdu? Dakujem.
podvadza ho, povedat to?
anjelina , takze ty si spavala s buducim zenichom a chces to povedat tej kamaratke?no tak to by bola sila.....na jej mieste by sonm ta nikdy v zivote nehcela vidiet
hmm..tak ja zazivam nieco podobne..spavala som s chalanom mojej kamaratky...aj by som jej to chcela povedat ze ju podvaza (lebo sa budu v auguste brat!!) ale bojim sa ze sa to otoci proti mne!! :( a ze mi vobec neuveri..tak neviem co dalej :(
do cudzích vzťahov sa vážne neoplatí montovať... nech si podvádza kto chce koho chce s kým chce... ak sa ma to netýka, tak to neriešim... nevypláca sa to... NIKDY
Ja si tiez myslim, ze ja by som bola teraz ta zla. Hlavne u toho kamosa, lebo ked ju vidim s nou, je strasne k nemu sladka a cely cas nalepena na nom. Vtedy pocut iba, cukricek, macinko, si ten najlepsi na svete, lepsie som si uz nemohla vybrat. Ta sa teda dokaze dobre pretvarovat. Musim sa premahat, aby som sa zdrzala komentarov. Keby som poslala anonym, musela by som mat aj nejake dokazy, mozno fotky, inak by to bolo zbytocne. Hovorim, teraz je on zalubeny, ak by som mu aj poslala anonym, iba by ho odhodil do kosa. Najlepsie asi bude, ked sa najskor porozpravam s priatelom a uvidime, co potom.
nič nikomu nehovor, ak to chceš veľmi vytrúbiť tak mu pošli anonym, ale nič nehovor lebo zostaneš u každého zlá len a len ty a aj najviac stratíš len a len ty
mimochodom takú kamošku by som chcel, aspoň je s nimi sranda, čo ma trápi, že niekoho podvádza a ak máš takúto kamošku tak teba nepodvedie-lebo nie ste svoji a je psina
povedy to svojmu priatelovi a ten nech uz sam usudi ci mu to povie alebo nie......
Skusit to povedat mojmu priatelovi a nech sa on s nim porozprava? To by sa mi zdalo najlepsie riesenie. Ved v tom je ten problem, ci to povedat. Poviem to a ak to bol jej posledny ulet, budem iba ja ta zla. Nepoviem to a ona bude v tom pokracovat aj nadalej, budem mat vycitky, ze som to nepovedala este na zaciatku. On je vazne dobry chlapec, slusny, nepozera za inymi, dobre sa sprava. On ma len 22, ona 26, je od neho starsia a vyzera to, akoby ona urcovala pravidla, on urobi, co jej na ociach vidi. Myslim si vsak, aj preto mam tuto dilemu, ze keby sa to dozvedel teraz, asi by tomu neveril, lebo laska je slepa.
vies co je strasny pocit? ked zistis , ze ta niekto podvadza uz hodne dlho, ty o tom nevies ale tvoje okolie ano. je ti vtedy na grcanie.
ak ten chalan je skutocne dobrak, nezasluzi si , aby ho niekto takto odrbaval. neviem teda, ale taku kamosku by som nechcela, moze sa stat, ze aj teba bude kvoli niecomu klamat.
Naco sa vydavala? vsak ho podvadza stale, chce mat istotu, ze ak sa nieco stalo, tak tatko je isty ???
Jednoznacne povedat, mozno budete(budes)
zla, ale priatelstvo je aj o tom, povedat aj neprijemne veci a pomoct.
povedzto svojmu kamosovi a nech mu to povie. Vzdy lepsie teraz ako neskoro. Budo mat decko a co potom.
Ale posli nejaky anonym.list
Urcite sa to musi dozvediet.
radsej sa do toho neplet.. obrati sa to proti tebe...ona sa sama raz prezradi alebo niekto to raz povie... nechaj to radsej tak, moja rada ..