KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
neboj sa katka určitet sa to rozbehne. Ale ktorým smerom to je hviezdach... -:))
ale vážne... prejdu tie stresy zo skúšok, viac začneme chodiť vonku, prestaneme sedieť nad tými knihami a uvidíš že to pojde.
no ja som skutocne pribrala uz mi moje dni skoncili a mam 73,9 ... no uvidim ako sa to teraz "rozbehne" ci dole, ore alebo to bude stat...
maria, ani my sa nemáme čím chváliť... ale aspoň si sa ozvala a že si na nás nezabudla. ak si si prečítala príspevky, tak vieš ako sa cítime... že?
ale ono to prejde, a bude dobre... zase pekne rovnými nohami do toho skočíme. len nech prejde tá kríza a ten stres. Tak sa ouzvi potom, ako tovj systém stravovania zabodoval, a čo si zmenila. OK?
ja som zmenila to, že na včer vôbec nejem žiadne cestoviny, zemiaky ani ryžu, čiste iba bielkoviny so zeleninou. Bud si dám syr, mäso, ryby alebo vajíčko a kopec čerstvej alebo podusenej zeleniny. Tak mi aspoň váha nechodí tak 1,5 kila hore dole, ale je dá sa povedať taká ustálená. Síce ešte stále nezbehla pod tú mojú kritickú hranicu, ale som veľmi blízko. čo ma na jednej strane teší.
Ahojte, neozývam sa lebo sa nemám s čím chváliť. Aj ja som na tom tak ako Vy.Mám zaseknutú váhu na jednom čísle. Musím ju dať do opravy, alebo moju hlavu? Tento týždeň som si vymyslela nový systém chudnutia ale keď som ho každý deň dovrzala tak neviem či funguje. Deliť sa snažím len mi nejak nejde dodržať odstup medzi jedlami v po obedných hodinách (večer). Tak Vám držím palce a v pondelok sa ozvem ako som dopadla. Katka daduss držím vám palce, aby Vám skúšky dobre dopadli.
katka... skúška je od slova skúšať. Nie... tak ideš vyskúšať -:))))
ja mám do soboty ešte dva dni, ale musím zabrať, lebo takto poletím jak špinavé prádlo
na osbotnajsiu skusku mam jeden den - parada .... nejak bude... zabijem sa? istotne nie ..chichichi vsetko mam nejak v pazi!
ked neurobim budem mat ine nervy, to len terazsom taka vpohode ze akoze :-)
treba .-) zajtra skuska ...ale idem na risk ...este nikdy som sa takto nevykaslala na skusku, ze nic neviem ...risknem, bud to vyjde, alebo si to zopakujem,..
:-) :-) pohoda..