KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Katka, nič si z toho nerob. určite si z toho kilo nepribrala, iba si jedla slaný popcorn zadržala sa ti voda v tele. zajtra bude dobre. Dnes musíš veľa piť aby sa to vyplavilo
Ahojte .... tak a dlho som sa netesila ..mama kilo viac .nechapem, ale dobre, ...vecer osm si dala je pravda popcorn po veceri, ale nemohla som z neho kilo pribrat ...nic to dnes si dam uplne lahky den, aj zajtra, snad vydrzim, vo stvrtok kus nervou pred skuskou a snad to pride späť.... som zakríkla :-)
hej islo mi to super, nevedela som, ze to ide i bez prihlasenia ... diky
Majka ...je to podla mna velky uspech ked zapnes v poho nohavice spred 20tich rokov.... klobuk dole ... to ja ked budem v tvojom veku tak urcite bude zo mna jedna gula :-O
jadnoducho nepojdeš na prihlásenie, ale bez prihlásenia klikneš na spustiť kalkulačku a máš to. A ja sa tam niekedy pozriem, ked ma zaujíma, čo som zjedla
vazne? nevedela som ... no pri obede na to mrknem ..
katka, to sa dá aj na tej flore bez prihlasovania.
žienky, existuje niekde nejaka stranka kde si vyratam prijem kalorii? tak jak bolo na Flora stranke, len neviem ako som sa tam prihlasovala a nanovo sa mi nechce registrovat .....nieco take keby bolo, ze len zadam co som zjedla a mi vyhodi prijem ....bez prihlasovania a tak..
no tak zatial je poriadne sidlo ...tak uvidime ci mu to ostane ..ale neviem preco mam taky pocit ze hej :-)
Nejaka som hladna idem si ohriat polievku, maly zaspal, tak mam klud teraz ...dobru chut ptom k obedu dámy :-)
katka bude strážiť malé deti, a ty Maria budeš strážiť veľké deti... chichichi