Hľadám niekoho kto vie písať dobré slohy. Poraďte prosím.
Hľadám niekoho kto vie písať slohy.
Ja vyem velmy dobre robyt slóhove pracé.
ludia ja som uz zufala:( uz asi tri hodiny sa snazim napisat uvahu tapakovci v nas a okolo nas..ale tam nema byt o tapakovcoch ako z tej knizky ale ludoch samotnych ktori sa prejavuju ako tapakovci...uz prestavam dufat ze ma kopne nejaka muza..lebo moj antitalent na slohy je fakt silny:( neviete nejaku stranku kde podobny sloh je?
kto tu rad pise slohy?
nemáš zač, ak ti každý deň sem napíšem aspoň toľkoto tak budeš mať slohy samú 1
dik, dik,dik
...môj vlak odchádza s pravidelnou železnosťou, vždy o 15 minút neskôr. Aspoň mám čas na chodenie po peróne, vyfajčenie dvoch marsiek a porušovať zákon o ochrane nefajčiarov. Milión ohorkov na krásne studenom asfalte, ktorý pamatá lepšie časy však dáva za pravdu sile reklamy...
no a takto nejak pokračuj, nechce sa mi rozmýšľať, je to ľahké len si všímaj dej a citlivo komentuj svoje postrehy-chápeš
dakujem asi tak nejako začnem....ale nechce sa ti pokračovať? :D
tak ti začnem, musí tam byť satyra, výsmech spoločnosti a humor, rozpráva sa medzi aspoň dvoma osobami-to je fejtón.
Tretia koľaj
Je neskutočne úžasný, stav slovenských železníc. Alebo radšej opotrebovaných, natriasajúcich sa dopravníkov škrípajúcich po rovnomerne nerovných čiar hrdzavejúceho železa... takto nejako pokračuj a budeš to mať za jedna
o čom chcete sloh