Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zapalene hrdlo

Príspevok v téme: zapalene hrdlo
bbkajo

Ahojte.
Ja som sa tiez rozhodol napisat moj problem s hrdlom.Reku ci aj niekto iny ma podobny problem.Ja mavam dost casto zapaly hrdla.Ziadne teploty,ziadne smrkanie len to hrdlo.Prebieha to asi tak ze hrdlo mi zcervenie,obcas citim aj akokeby opuch v hrdle.No a z tohto sa nie a nie dostat.Dakedy musim byt doma aj mesiac.Doktorka vravi ze mam dost suche sliznice a ze je to chroniceho razu.Da sa povedat ze dost casto beriem aj antibiotika lebo bez nich mi to neprejde.Neviem kde moze byt problem.vyterov mam za sebou kopec,tam je to v poriadku,aj krvne vysetrenia(aslo a podobne) je v poriadku takze nejaky streptokok nehrozi.Bol som aj na alergologii robili mi aj kozne aj krvne testy a tiez vsetko viac menej v poriadku.A imunita?No na nej by som urcite pracoval ale nemam ani kedy lebo vzdy ma dostate to hrdlo a musim trcat doma.Uz ma to naozaj nebavi,lebo to dost obmedzuje zivot ale bojujuem proti tomu ako mozem vzdy plnou silou.Beriem aj zodac,kloktam salviu,vincentku ale je to nekonecny pribeh.Aj teraz som dobral dvojo antibiotik a hrdlo je stale nevyliecene.Tak asi tolko.Ak ma niekto podobny problem budem rad ak napise,alebo ak ma niekto radu budem mu vdacny.

house

Beriete tolko antibiotik, ze Vase bakterie si uz na zvykli a antibiotika uz nezaberaju prejdite k prirodnym produktom cesnak, cibula ,slivovica chren jedzte domacu bravcovu mast
bez antibiotik a uvidite ,ze Vam to prejde.