Baby citite ked vam chlap ejakuluje do vaginy? viem že je to mozno blba otazka ale zaujimalo by ma ci to citite...alebo popripade ak sa vam spravi do analu...
Citite ked sa do vás chlap robi?-sex
ja ani neviem niekedy to citim inokedy nie ked sa spravi do mna, a samozrejme neda sa to tam zadrzat, to je fakt hlupa otazka, ked mas menzes vies si tam tu krv nechat? niekedy pridem a utriem servitkami, ked je toho vela ak idem na vecko a tam..niekedy mi to pride otravne(: lebo sa mi stane ze aj po hodine - dvoch este nieco vytecie..
nechavaju.navzdy :D
ahoj no tak ja citim keď sa spravi.. do mna je to také prijemne ako to tu už popisovala.. také dobre:) aaa ako keď sa spravi.. a sadnem si tak to vytečie.. alebo keď sa spravi.. a hned vyberie tak to tiež hned vytečie a čo spravim zoberiem servítku a poriadne sa utriem.. a prečo by ti to malo prísť blbe? však je to jeho..!!! to len vykonávaš upratovanie za nho:) alebo nech sa ti spraví na bruško a máte po probléme utriete a je to !:D
no zo mna to vzdy tecie hned po sexe a este aj taku hodinu dotiekava:)vacsinou si sadnem a dam si tam vreckovku a necham to volne tiect:)
ja sa na toto seriózne pýtam, lebo používame kondómy. Vytečie to hneď, alebo sa to dá udržať. Lebo je to pravda, že ak to nerobíme doma, ale napr. v aute... čo s tým? A napr. muž si len vytiahne nohavice a je upravený. a ja kým sa oblečiem a ešte aby som to nejak vytláčala a utierala sa a on by sa na mňa pozeral, tak je to dosť trápne.
jednoznacne si to tam nechavaju
vo filme som videl ze to vytecie napr Fores gamp alebo tak nejak tam to tieklo ale film je film
tiez by ma to zaujimalo :)
aj ja by som chcel vedieť, či to hneď vytečie, ako voda. alebo sa to dá zadržať. Veď ak to nerobíte doma v posteli, čo s tým baba urobí?
a nechavate si to tam potom ked sa partner do vas spravi?
Nic necitim.