Citite ked sa do vás chlap robi?-sex

mimusik

ja ani neviem niekedy to citim inokedy nie ked sa spravi do mna, a samozrejme neda sa to tam zadrzat, to je fakt hlupa otazka, ked mas menzes vies si tam tu krv nechat? niekedy pridem a utriem servitkami, ked je toho vela ak idem na vecko a tam..niekedy mi to pride otravne(: lebo sa mi stane ze aj po hodine - dvoch este nieco vytecie..

ni...

ahoj no tak ja citim keď sa spravi.. do mna je to také prijemne ako to tu už popisovala.. také dobre:) aaa ako keď sa spravi.. a sadnem si tak to vytečie.. alebo keď sa spravi.. a hned vyberie tak to tiež hned vytečie a čo spravim zoberiem servítku a poriadne sa utriem.. a prečo by ti to malo prísť blbe? však je to jeho..!!! to len vykonávaš upratovanie za nho:) alebo nech sa ti spraví na bruško a máte po probléme utriete a je to !:D

meForMe

no zo mna to vzdy tecie hned po sexe a este aj taku hodinu dotiekava:)vacsinou si sadnem a dam si tam vreckovku a necham to volne tiect:)

betka.

ja sa na toto seriózne pýtam, lebo používame kondómy. Vytečie to hneď, alebo sa to dá udržať. Lebo je to pravda, že ak to nerobíme doma, ale napr. v aute... čo s tým? A napr. muž si len vytiahne nohavice a je upravený. a ja kým sa oblečiem a ešte aby som to nejak vytláčala a utierala sa a on by sa na mňa pozeral, tak je to dosť trápne.

heinz-klátil

vo filme som videl ze to vytecie napr Fores gamp alebo tak nejak tam to tieklo ale film je film
tiez by ma to zaujimalo :)

nn

aj ja by som chcel vedieť, či to hneď vytečie, ako voda. alebo sa to dá zadržať. Veď ak to nerobíte doma v posteli, čo s tým baba urobí?