Ahojte, robi si niekto z vas sushi doma? Ak ano, pouzivate vzdy sushi-ryzu a ryzovy ocot, alebo prizmurite oko a robite z obycajnej ryze bez octa? Ja som dnes robila sushi z normal ryze a bez octa ale zato s cuktom, bolo dobre, ale moze byt lepsie? Cim ho plnite?-dajte TIPY!!!:)
Robite si SUSHI doma?
rozhodne vzdy pouzivam na to specialne urcenu ryzu a ocot. za mna daleko lepsia chut a aj praca s ryzou je lahka, kedze sa vdaka priprave viac lepi.
ja som to napriklad este neokusila. nie je tam ta ryba taka divna, ked nie je upravena nejak moc?
co si, odpoved je ze skor nie ako ano, ale je mi jasne ze je viacero ludi, ktori to maju na pravidelnej baze :)
Mate to tak, ze ho jedavate pravidelne? Ze je to pre vas ako take bezne jedlo? :)
nerobim a neviem veru ci by som to skusala :) ako mozno to nie je nejako zlozite, ale aby som si nahodou nepokazila chut alebo skor celkovy dojem z toho jedla, radsej si ho objednam alebo dam normalne v restike :)
nie. ako nie je to nejak narocne, no proste je to jedlo, ktore si rada ci uz objednam alebo dam niekde v restauracii a proste ho doma nerobim
akú ryžu do toho dávate?
Nejak sa tu do toho neviete baby odhodlat ako pozeram. Nie je to ozaj nic narocne.
Už dlhšie to chcem inak aj ja skúsiť, lebo muž to má veľmi rád :)
... som si kupila ten plat, v ktorom sa to valka, ani neviem, ako sa to vola. aj ryzu uz mam kupenu na sushi. len neviem, co by som dovnutra dala. nejaky napady mate?