Ahojte mam dve deti som sama s nimi a nechcem bit už sama,je tu viac takych žien,mamičiek ktore su takto sami?možte pisat aj muži ak ste sami a štve vas to,ale aj vyktory nie ste sami kto chce.Ak sa vam chce ale bola by som rada keby ano.Dakujem
Nechcem bit sama.
Pisat odveci blbosti tiez neznamena mudrost, alebo ako si to myslel? Fu ale bit s makkym i popisuje ine slovo, takze mozno to bolo preto tak pochopene, ze chces niekoho zbit.
ja ako sa mám, v pohode
Ako ja som to tu nenapisala preto aby niekto pozeral kto a ake chyby piše,a asi su aj horšie problemy ako chyba v slove na jednom fore.A nejdem sa ktomu vyjadrovat lebo tu temu som založila pre niečo ine,a ak mate pisat blbosti tak to ani nepište.
technecium dakujem ako sa maš?
myslím, že to tu každý pochopil vo svojom pravom význame, čo si učiteľka gramatiky-správne napísať slovo neznamená ešte múdrosť, mimochodom milady aj ty tam máš pravopisnú chybu
jeka troska som to nepochopila ešte raz
miska a koho to nechces bit sama?
No tak som tu sama nevadi ale škoda
Jamka mam 24,a dve deti 2 a 3roky.Nie som sama z detmi a je to na nič všetko
Ahojte Maruškka anomma deti aj ked mi davaju lasku ma ma kto objat,ale viete ake to je ked ideme niekam von a tam su cele rodiny z detmi vtedy mi je nanič a mam depku,ale to je asi take ako ked vy idete niekam a vidite zalubeny par že?