S priateľom chodím už skoro 4 roky a mám ho stále veľmi rada, chcem aby sme sa už zobrali, ale on mi oznámil že ma už nemá rad, že nemá a ani nechce inú, že sa mu páčim, som šikovná atd. ale že ma už nemá rád. Pre mňa to je šok, neviem si predstaviť žeby som o neho prišla,ale zasa nechcem aby bol pri mne len zo súcitu, alebo preto že to chcem ja. Nemám sa komu vyrozprávať, tak mi aspon vy poradte čo mám robiť, lebo už som zúfala. máme to ukončiť, alebo to nechať tak a dúfať že niekedy bude dobre?
som zúfala
ja si myslim ze kazdy ma v zivote svoje problemy a ja nevidim ziadne riesenie rozist sa na 3 dni.aky to ma vyznam.ak s niekym chces zit,tak za zivot pridu aj vacsie starosti ako to ze priatel stratil pracu.a to sa potom zakazdym budete rozchadzat a zas davat dokopy?rozchod je vazna vec a ked uz to raz urobis musis zvazit vsetky za a proti.a ak to uz spravis tak rozhodne sa uz nedavat viac dokopy.
aj moj mi povedal, ze ma uz nelubi, co ma aj ranilo, tiez som si myslela tak to uz nema vyznam, ked ma nelubi. Myslím rad ta ma, ved ste boli spolu 4 roky, len si myslí, ze k tebe necíti viac ako kamarátstvo. No a u mna to vies ako dopadlo? Neviem ako tvoj, ale moj mal krízu, hnev za kazdú malickost, tak som mu povedala, ze on tým hnevom v sebe lásku udusil. Neprezíva aj tvoj nieco? Má prácu? Ked sa mojmu zacalo darit, znova mal ponuku na prácu, tak ho kríza presla a znova ma zacal lubit. A teraz je to myslím aj o nieco lepsie. Mozno mas este nádej, zalezí co sa stalo, preco ta prestal mat rád, ci lubit, rad to urcite myslim nie. Az ked sme sa na tu chvílu rozisli, bolo to asi 3 dni si myslím aj uvedomil ako ma ma rád. A ked sme sa rozpravali hovoril mi ako je mu so mnou dobre. Tak mozno ak sa na skusku rozídete, potom mu zacnes aj chýbat. Alebo pockajte, nerozchadzajte sa.
ja by som volila rozhodne rozchod.ved ked ta uz nema rad tak nieje co riesit.bud silna neplac pred nim,poplaces si potom.nevnucuj sa mu,porozpravaj sa s nim co chce a ukoncite to.bude to zo zaciatku tazke,ale lepsie pre teba.ja som sa tiez rozisla po 4 rokoch,chodila som par dni ako matoha a za mesiac som stretla toho praveho,s ktorym mam teraz krasnu 9 mesacnu dcerku a sme spolu tiez skoro 4 roky.nakoniec sa mi vtedy aj ulavilo ze sme sa rozisli.ale to zistis casom.drzim palce a daj vediet ako to dopadlo