prosim pommožte mi??..kedy ma žena neplodne dni?
bojim sa že "kvapky lasky" mojho partnera budu obsahovat spermie....
a on nechce kupovat prezervatív chce len prerusovany sex....
a nepouživam antikoncepciu pretože mam len 13 ...sex som už mala viac krát s ex priatelom ale furt sme pouzívali ochranu....
pls pomožte mi
kedy ma žena neplodne dni?
moja zlata a ty si uvedomujes ze si este pod zakonom??? ak uz teda chces mat sex, tak aspon nebud blba a jednoznacne to nerob bez ochrany.. na plodne dni sa velmi nespoliehaj, pretoze spermie ostavaju v tele ak maju na to prostredie aj par dni..a potom ti moze byt ratanie neplodnych dni na nic... ak si uz kazis detstvo, tak to rob s rozumom!!!
waw, takze prvy chalan a uz s nim spala :)) a len 13r. ktoviee vlastne kolko vtedy mala... a tu povest moja zlata si uz pomaly vytvaras tym, co robis teraz...postupne ta budu cchalani brat ako... na to slova netreba, taki mladi chlapci to neberu vazne, ale len pre zaujimavost, aby sa mohli chvalit a pod., ani sa nenazdas a bude o tebe vediet kazdy navokol teda...
ale co sa uz da robit, kazdy si je strojcom vlastneho osudu.... a dufam, ze tu o par mesiacov nebudes pisat ze pomoc: mam 14 a som v tom!!! takisto ti nikto nepomoze, lebo je to tvoj zivot a ako si ho zariadis, tak ho budes mat....
dopre fidim že tu mi asi nikto neporadi.....aj taq diky....
kača- to sa ma pytaš???
a newem toto si nemyslim lebo toto je moj druhy chalan ....
inak to, ci mas plodne/nepl. dni mozes poznat iba ak mas pravidelne kramy, co pochybujem, kezde mas len 13 rokov...
15 ....
tak buď máš rodičov prachatých a ty sa nudíš a od nudy sexuješ, alebo si zo sociálne slabšej vrstvy, kde rodičia veľa pracujú a nemajú čas na výchovu. Toto sa v normálnej rodine nestáva, aby 13 ročná sexovala? To čo je???
Alebo si nejaká vadná a využívajú ťa chalani. Sa zamysli, či ťa nemajú len na hranie a za chrbtom sa ti smejú. Vieš akú máš povesť?
predpokladam, ze nepoznas nasu legislativu, pod 15r. je to tretny cin, teda napr. ak by si predsa otehotnela tak tvoj partner by mal pekny probleem... a este nechce ochranu, to je riadny primitiv teda, on ma kolko rokov?
ja wiem že je to málo ale čo už no....o 2 tyzdne mam 14 ale na veci to nič nemeni asi....no šak toho sa bojim že otehotniem...ale ja snim chcem spat
preboha 13rocna :( nemam slov moja, radsej nech ti "poradia inii".... :((