kto mi poradi s HAK sa mi zrobili strasne velke vyrazky beriem ju iba 1 mes. a teraz neviem chcem ju zmenit ale da sa to po 1,alebo 2 mes ved ma porazi brat to 3 mesiace!A ak by som nemala teraz 7 dnovu prestavku aby som ju rychlo mohla dobrat aspon 2.mes da sa to ved aj skoda penazi tak 2 blistra dajako prekapem skuste poradit.dakujem
HAK a velke vyrazky
for kika...ak myslis spinenie...tak skoro nic...asi jeden den,ale ani sa to neda povazovat za spinenie...ja by som aj tuto moju HAK odporucila lebo ziadne bolesti hlavy, ziadna naladovost a atd...jedine sem tam vyrazka,neboj sa...nezasiahlo mi to nejako celu tvar...a uz to aj pomaly vsetko mizne :)
ja som mala predtým akne ale asi rok už nič. Tak teraz sa bojí, že sa objaví. A pritom dr.povedala, že budem mať peknú pleť. A bojím sa, že budem aj dlho špiniť. Ty si ako bola prvý krát..
pre kiku...no ja mam Lindynette20 a zacinam teraz z Lindynette30 ...mala som aj obcas akne aj pred tym...ale za akne sa to ani nedalo povazovat...jedna vyrazka za 2 tyzdne :)...teraz nemozem povedat zeby som bola velmi povyhadzovana,len telo si zvyka na HAK (tolko hormonov)
"niekto" choď do riti!!!
Sorry baby ale nedalo mi zareagovať.
Npíšte mi aký HAK ste brali. A koľko máte rokov a či ste aj pred HAK mali akné. ja bud.mesiac začínam a teraz som sa zľakla.
zuzik a aku HAK si brala, vies lebo ja som mala problem s akne aj pred tym,ale nie az take, ale predsa len mala...tak chcem pockat aspon este mesiac dva ci sa to neupokoji...
baby,ja som mala pred rokom takyto isty problem,moja prva HAK a bum,spravilo sa mi strasne bolave akne,neprechadzalo,brala som 3balicky HAK ,moj kozny mi ju zakazal a dokonca som musela brat silne lieky,aby mi akne zmizlo,s tym vam neradim zahravat...momentalne beriem inu HAK a musim si zaklopat,zatial som v pohode
ahoj...ja mam ten isty problem a tiez beriem HAK este len prvy mesiac,ale vraj to nieje nic neobvykle lebo ze trosku si telo musi zvyknut,tak snad sa to ukludni :)