ahojte chcem sa spytat mal by som mat svoj prvy sex z mojou laskou a chcem sa spytat ako sa rychlo nespravyt chcem aby to trvalo trosku dlhsie :) potom sa chcem spytat ze ako sa meria obvod penisu bo ked si okolo neho obtocim kraj.meter ma 11cm je to vela ci malo ?? a este dalsia otazka ked sa z priatelku mazlime vytekaju mi kvapky lasky da sa tomu nejako zabranit bo sa bojim ked mi pojde do nohovic ze bude cela odtoho a sa trosku zlakne abo nieco take poradte mi pls dakujem vam
Prvy sex
no hore sa pyta na obvod..
inak som raz citala na nete, ze ako sa to meria dlzka: zoberies pravitko, polozis na stol, odseknes penis a prilzis k pravitku na stol.. aj to je navod...
pouzi pijak na utretie kvapociek... ty mas 21? no nezda sa mi.. chlapce, teoria... na biologiu si nechodil? aku mas skolu? mas skolu?
a vlastne ako mi mozem napisat, ze som ako Eidam? to aj ty ked budes sexovat s priatelkou, tak jej potom povies, ze je Eidam?
a aby som nezabudla, vies, ze pocas sexu,ked si vo vnutry musis mat kondom, a ked budes uz citit, ze sa spravis, tak ho treba dat rychlo dole? a vystriekat sa do nej?
on sa pytal ako sa meria priemer... no tak ako matika obvod valca:P rovna priamka:P... zober pravitko a mas:ppp
mozu ale nemusia obsahovat spermie takze daj bacha aby sa nedostali na druhu stranu kondomu
ale v ziadnom navode nic o tom nepisu
inak casom uz nebudes az tak vlhnut to prejde
inak poznas pharmatex ? mohol by sa hodit :o)ked nie prvykrat tak do buducna urcite www.pharmatex.sk
vzivote som si priemer nemeral takze netusim skus vypocitat z obvodu :D alebo sublerou
Obvod sa meria pomocou krajcirskeho metra, ktory sa prilozi priblizne v strede na stoporeny penis a obtoci sa okolo neho.
aby si nepovedal, ze ti neviem dat radu..
niekto: stebu sa asi dat bude pocuj vies tie kvapky lasky mno treba to utriet predtym ako nasadim kondom alebo netreba ?? ale asi treba a inac ako sa meria ten priemer lebo som stoho pass dik
tinuska obvod nie priemer :D
dlho to prvykrat trvat urcite nebude
kvapky lasky su uplne normalne
okrem toho zeny vlhnu este viac a je to dolezite bez toho by to bolo velmi bolestive
inak tinusska ma pravdu precitaj si nejaku teoriu moze sa hodit :)
tinusska vau ty si to hned vsetko vedela hned prvy krat vsak .... teraz si chytra ked si rozpichana ako Eidam... AK MI NEMAS NORMALNE PORADIT RADSEJ NEPIS ......
tak ti poradim, pockaj este chvilku, bo nevies o sebe absolutne nic.. iba to, ze kde sa tvoj penis pcha a ze uz nie je iba na cikanie... kvapocky lasky su uplne normalna vec... to by si namiesto penisu musel mat kus polena (no, akoze podla tvojho obvodu penisu to tam asi aj budes mat).. A to, ako sa rychlo nespravit... Hmm..to by si si musel dat asi nejake silne sedativa, bo to, ze sa rychlo urobis (a nebude to len po prvykrat) je tiez normalne.. Takze najskor sa nauc teoriu a potom pichaj..
nemam 15 ale mam 21r. chapes tak prvy krat je prvy krat ...