tema- ako zit po rozchode

daga

tiez si myslim, ze to este peknych par mesiacov potrva. navyse zijem v cudzine kde nemam moznost stretnut normalnych inteligentnych muzov a uz vobec nie zo Slovenska. a stale prechovavam k nemu city, nejde len o smutok a sklamanie, takze je to tazke.

adriana

..prázdny bude dovtedy, pokiaľ si nenájdeš niekoho iného...pretože to je to, čo ti prináša pocit samoty..neprítomnosť niekoho, kto by ťa ľúbil a naopak...koľko času treba? no to je individuálne..ani ja netvrdím, že to prešlo za týždeň, alebo za mesiac..dôležité je zrušiť všetky kontakty s bývalými..nech sú tie kontakty akékoľvek, proste to prinesie obnovenie spomienok a všetkého čo bolo..nechcem nikoho strašiť, ale ak vás niekto sklame tak ako sa to stalo aj mne, trvá aj niekoľko rokov, kým to ako tak prejde..mne sa to stalo pred troma rokami a aký taký odstup alebo nadhľad prišiel v podstate pred pár mesiacmi..takže viac ako dva roky...

daga

hm, cas je najlepsi lekar, myslite.. a aky dlhy cas? je to uz 15 mesiacov, za ten cas som ho videla tak trikrat, obcas si s nim chatujem a aj tak som na tom rovnako. iba som sa naucila nanho nemysliet a na to, aka som vlastne kedysi bola stastna a neuvedomovala si to. neumaram sa ciernymi myslienkami, snazim sa venovat svojim zalubam, ale moj zivot je aj tak prazdny.

adriana

..tak to hej:-) ale nezabudni si zobrať so sebou nejakú dobrú kamošku alebo kamoša,ktorý budú vedieť prečo piješ:-)) ja som totiž behala po meste, kamošky ma naháňali a smerovali domov, lebo som chcela ísť ráno o tretej na návštevu k bývalému a tej jeho novej kráske:-)) myslím, že by to bola sranda, ale dobre že ma tam nepustili:-)))

salamandra

z aspon na druhy den budem mat ine starosti ako myslienky nanho vsakze?:-D tie tabletky, toho sa bojim, radsej niee

adriana

..salamndra..len čas všetko vyrieši..zabudnúť nezabudneš, ale skôr čí neskôr prídu dni, keď on nebude to jediné na čo dokážeš myslieť..možno je to klišé, ale čas je naozaj najlepší lekár...

mimka

salamandra mam podobnu situaciu..mne pomohli tabletky neurol..ale bacha na ich uzivanie,proste ked mi bolo zle jednu som si vzala a bolo fajn..a hlavne zrusit s nim akykolvek kontakt,zide z oci zide z mysle

salamandra

komunikujeme spolu nadalej v pohode ako kamarati ale zostalo vela nevyriesenych nevykecanych veci to je to, na co chcem zabudnut.