Chcem zacat uzivat hormonalnu antikoncepciu, ale zabudla som sa spytat lekarky, ci mozeme mat seX az do uplneho konca, myslim, ci moze ejakulat ostat v mojom tele bez obav, alebo to ma fungovat ako prerusovany styk??
SEX s antikoncepciou az do konca???
janocka toto je trosku ine ako cigarety
lebo mas aj neskodnu alternativu akurat nieje taka pohodlna
leerka ked si mi to napisala prvy krat som ti odpisal 15 riadkovy text preco som to robim a preto s tym budem pokracovat a nepochop ma zle ale ja to nepisem tebe co vies o vedlajsich ucinckoch ale babam ktore o tom nevedia
ja som z nej mala stale vytoky, hnede, cierne, a hrozne riedke, ako voda boli...
ale uziva ju aj bratova frajerka uz siesty rok a tej nie je nic...
ja osm zase spokojna s novynette, takze na kazdeho to vplyva inak....
ja som minuly rok uzivala jeanine tri mesiace..... tusim patri medzi najdrahsie hak ....ale to je jedno...to bola moja tretia antika.... teraz som znovu pri tej prvej,,,ja mam novynette a dufam, ze uz nebudem musiet menit....lebo ma porazi a uz sa na to vykaslem
som rada ak som ti pomohla, a nechela som aby to vyznelo neak zle,,,,ale fakt je tu toho tak vela, ze az.....a pisu to hlupe decka.... tak preto..... aj ste sa uz o antikoncepcii rozpravali, ze ci nevies, ktoru ti predpise, ci este len tam za nu kvoli tomu ides....ze ci uz mas aj vysledky z krvi a tak kvoli tomu