Potrebujem poradit.Ako sa vola ta choroba resp.akej choroby je priznak ze si pamatate zazitky ktore sa vobec nestali???
Ako sa vola choroba,kde si pamatate zazitky ktore sa nestali
aj ja mam niekedy pocit,že niečo čo sa prave deje som už zažila. trva to chvíľku a je to preč. potom celý den nad tým rozmýšľam
spomienky z minuleho zivota?:-) - ale to asi tiez nie,ked tam su ludia z tvojho terajsieho :-)) nejake halucinacie...ale tie zase ludia vnimaju v pritomnosti.Ak to nemavas casto,tak to neries..myslim,ze na kvalitu tvojho zivota to zasadny vplyv mat nebude
heeej aj mne sa to stava:D
nie to neije ono.deja-vu mavam casto ale to su len take chvilkove stavy...toto su skutocne zazitky ako napriklad ze ste boli na dovolenke ale strasne davno..
Anglickí vedci veria, že sa im podarilo nájsť kľúč k fenoménu déja vu - tajuplnému pocitu, pri ktorom má človek pri pohľade na nejakú vec či udalosť dojem, že už to v minulosti zažil. Ako sa uvádza v najnovšom čísle časopisu New Scientist, experimenty dokázali, že déja vu sa môže spustiť nezávisle, bez reálnej opory v pamäti človeka.
našla som to na stránke www.beauty.sk nie je to ono?
ale nie...lebo toho je vela..a celkovo mam vela snov ale vecsinu si pamatam..nemyslim ze to ma nieco spolocne so snom
moze byt ze sa ti nieco snivalo a sa ti to ulozilo ako spomienka
schyzofrenia?? ach jezis...ale ked ine priznaky nemam len som si ista ze som niekde bola a nieco robila a zrazu mi ini povedia ze to sa urcite nestalo?
neviem presne co myslis ,ale moze to byt schizofrenia?