ahojte.no neviem cim zacat,ale zakazdym ked mam dlhy vztah a velmi lubim svojho partnera,tak chytam paranoje,ze co ked by ma podviedol.proste myslim stale na to zle a predstavujem si ako by to urobil a tak.dost hladim aj na jeho minulost na jeho predoslu lasku.ake to bolo medzi nimi dvoma a tak.proste vsetko si predstavujem.ked ide na tej ns kurveny pokec tak mam zas obavy co ked si s nou napise a komu pise.snazim sa mu verit bo mi slubil ze mi nic zle neurobi,ale to sa len tak neda.mam zlu povahu a asi pojdem na psychynu.mate take iste haluze?
mavate vo vztahu paranoje?rada by som si o tom popisala
zuz - co som sa ja mojmu ex nadokazovala... a vies ako sa mu to pacilo? ked som bola len pri nom, ked som bola iniciativna upratovat, aby nam bolo pekne cisto.. ked som odmietala rodicov, ze som sa s nimi normalne bavila, a pod. ziadny kamarati, ked ma stretol byvali spoluziak zo skoly a dal mi pusu na lice, no to mi potom este len robil sceny.. vadilo mu, ze som aj dlhsie spala ako do 7,30 cez vikend... v sucasnosti to uz mozem porovnat.. uplne iny zivot, nikomu nemusim nic dokazovat,a mam hlavne svoj nazor...
no...ja nemam taky problem,ale moj priatel ano....je to velmi tazke,ale...lubim ho...snazim sa mu stale nejako dokazat,ze mi moze verit,ze lubim len jeho,ale slaba chvilka vzdy pride...mna to mrzi...ale ine to asi nebude....pokial on sam chciet nebude....co asi nechce,lebo to trva uz niekolko rokov...
netreba to prehanaat, viem ze sa bojis, aby ta nepodviedo, aby ti bol verny, neurobil ti nic zle....lenze ak to budes takto praktizovat dalej, ty sa z toho scvoknes a jeho to tvoje obvinovanie prestane bavit.....a potom sa len mozes cudovat, ked ta kopne do zadku....treba vo vztahu aj trochu dovery....ale mne sa zda, ze ti mu neveris vobec....a preco s zatazujes hlavu takymi vecami, ze ako by to bolo keby ta podviedo, ako by to vyzeralo....nemas nic lepsie na praci? kolko mate rokov a ako dlho spolu ste?
nechcem sa ta dotknut, ale ludia s povahou aku mas tu najhorsi... moj byvali bol voci mne takyto.. za vyse roka som sa nikoho (ako muza myslim) nedotkla, ani len na ziadneho nemyslela... on stale tvrdil, ze ano.. jedine mi tak zacali kvoli nemu brutalne padat vlasy,doslova zliezali, oslabena imunita, psycholog... a nakoniec na mna uz byvale kolegyne "nahucali", ze nech sa na neho vykaslem... vykaslala som sa, a teraz si uz so snubencom zijem brutalne krasny vztah... sloboda, sloboda, sloboda.. a pritom verna a jeho... to su krasne pocity.. nemusis ist k lekarovi, staci, ked budes chciet aby si bola "normalna".. nikto nie je nikoho majetok, ani v manzelstve! a kazdy z nas ma minulost.. no a? mne sa nebal priatel povedat, ze zatial najlepsi doslova sex mal s byvalou, ale ze milovanie je najlepsie so mnou... viem co robievali, kam chodili spolu... ked ideme obcas do jednej restauraciu (kde chodil aj s nou) si robim srandu, ze ju tam stretneme.. dokonca sme uz raz aj stretli.. taka trapna situacia, a pre mna najlepsia zabava... a ked ti tak vadi jeho pokec, tvoja mailova adresa je predsa tiez na pokeci.... co tam robis ty?? (nemusis odpovedat, to len recnicka otazka)