Ahojte poradi nam niekto vo vztahu so sexualnym problemom???

Príspevok v téme: Ahojte poradi nam niekto vo vztahu so sexualnym problemom???
tomajdik

Ahojte...som s priatelkou 3 roky a velmi ma vycerpava jedna vec...Ona sex nevyhladava.nepotrebuje ho k zivotu....Takto je to takmer od zaciatku .Ked sexujeme su to len rychlovky,bez predohier....Proste pride mi to ako keby to chcela mat hned z krku...Skusal som vsetko..ale nic nepomohlo...Myslite ze by pomohla nejaka partnerska poradna....pripadne sexolog...ktory by jej predpisal nieco na vzrusenie..alebo co?

leerka

a nema napr vela prace, neni vystresovany? ja si neviem predstavit, ze by sme sex mali iba raz za tyzdden a aj to iba preot, ze ja by som sa snazila....ved aj partner musi byt aktivny...ved je o tom vztah, ze mas napr eake pekne spodne pradlo alebo len neake pekne tielko s vystrihom a uz ta zvali na postel, lebo nedokaze od vzrusenia vydrzat.....

katie29

leerka, povedal mi, ze ved mame sex, asi tak raz za tyzden, niekedy aj menej casto, ale to, ze je to skoro vzdy s mojej iniciativy, tak to je uz pre neho nepodstatne

leerka

katie 29 a co ti priatel na to povedal, ze sex nemusi, alebo ho nema rad,a lebo aky ma dovod, ze ho nechce............... lebo sex je vo vztahu podla mna velmi dolezity a nehc si kazdy o mne mysli co chce

katie29

Ahojte vsetci, ahoj tomajdik. Ja mam taky isty problem ako ty, moj priatel nepotrebuje k zivotu milovanie, resp. potrebuje ho velmi malo, skoro vzdy sa milujeme len s mojej iniciativy a je to vacsinou tiez len o rychlovke. Uz som tiez skusala skoro vsetko, neviem co mam robit, a to sme spolu iba rok. Som zufala, rozmyslam nad rozchodom...

leerka

to musi byt pre teba dost traumatizujuce, ked ti neico take povie....mne keby partner povedal, ze neive, co by ho na mne vzrusilo, tak by som dlho rozmyslala, ci ma vyznam, aby sme boli spolu, lebo by mi to prislo ako ze uz ma nema rad a ze ho uz dalej vobec nevzrusujem.....lubi ta?

tomajdik

Nie nic..neberie ani antiku....Povedala,ze sama ani nechape,ze nevie co by ju na mne doakazalo vzrusit...vraj ju rozpali ked si pustime hudbu a zacn mi tancovat...ale ja sa citim,ze zlihavam ked neviem ako rozpalit svoju priatelku