Veľa kaderničiek ho odporúča. Máte s ním niake skúsenosti? Ako ho používate? Budem veľmi vďačná.
DIXI VLASOVÝ OLEJ NA TMAVÉ/SVETLÉ VLASY
no takže olejček mi už sedí na poličke :D nakoniec som si kúpila na svetlé vlasy, bom mi sympatickejší... kupovala som v NACHEME stál ma 25Sk ale bola som aj v DM a tam stál 42SK(sry že nepíšem v eurách).... tak pozor na to :D... a moje skúsenosti? veľmi príjemne vonia, ale presne ako nubian, takže moje podozrenie že De Miclen len meni etiketu rastie :D dala som si ho len na končeky, myslim, že ich dobre regeneruje :D ale je dost mastny, takže bez následného umytia len na končeky :D:D a ja mam v poslednom case aj dost podrazdenu vlasovu pokozku, taks om si trochu kycla aj tam a uzasne mi to upokojilo :D takze dalsi bod :D nno.. este ho rped umytim vyskusam dat na cele vlasy.. a uvidime :D ale na kokosovy olej sa uz vykaslem :D
To postovne je velmi vysoke, preto som si ani ja zatial kokosovy olej z netu neobjednala. Skusam hladat v kamennych obchodoch, ale zatial nikde nic.
kokosovy olej som si objednala z exofit, lebo ma oslovili jeho "blahodarne ucinky na plet, vlasy, organizmus..."... ale chcem ho hlavne na rozstiepene konceky... ale teraz neviem ci preberiem dobierku(a este som sa dozvedela ze postovne je 4E!)... ak bude dobry tento olej tak asi nie...
Nasla som pekny clanok o vlasovych olejoch: dlouhevlasy.cz
Asi to tak robia, ze prelepia len etikety :) Je to jeden vyrobca, tak to maju jednoduchsie :)
Mary-anne netusim preco sa tak delia, mozno maju ine zlozenie, ale nevsimla som si. A ja mam rada este olejcek z Avonu, to serum na suche konceky vlasov. Potom by mali byt dobre aj prirodne oleje, napr. kokosovy, jojobovy, lanovy... Ale tie som este neskusala.
FLASTICKY NIE vlasticky:)
kikina, dik za link.. a preco sa to deli na svetly a tmavy, nemoze to byt jednoducho nejaky neutralny? potom clovek nema dilemu, ktory si kupit. ako v mojom pripade..
a osvedcili sa vam aj nejake ine olejceky?
aha :D ja pouzivam nubian tak dufam ze to bude vonat ako nubian :D ale aj sa vzhladom vlasticky velmi podobaju :D oni asi len prelepia etikety :D:D
Hech, no mozno. Ale zle som sa vyjadrila, myslela som, ze vzhladovo sa podoba na ten Nubian. Inak neviem presne ako vonia Nubian :)
Ten voňia velmi pekne :D ... len by som sa zasmiala, keby davali to iste ako olej na opalovanie a olej na vlasy:D