prvykrat u neho, hned chcel so mnou sex?

Príspevok v téme: prvykrat u neho, hned chcel so mnou sex?
zltka

To aj ten vas chcel hned sex? Ked ste prisli k nemu prvykrat na navstevu a nikto nebol doma? S mojim sme sa stretavali asi mesiac, na obedoch, v kine, na prechadzke, kym som prijala jeho pozvanie k nemu domov. Rozpravali sme sa, kym ma nepobozkal na usta, necakane, ale zase nezne a kratko. Kym som sa stihla spamatat, nasledovali dalsie bozky, ale to som uz zacala zapajat aj ja. Takto ma este nikto nebozkaval, som si pomyslela a celym telom mi prechadzala elektrina. To este chvilu pokracovalo, kym si nezmyslel, ze chce viac. Ze chce sex a zacal ma vyzliekat. Teda chcel, len ja som sa branila a povedala mu, ze zatial mi staci len bozkavanie. Tak sme chvilu bojovali, az kym som si sadla na roh gauca a takmer nezacala plakat. Az vtedy prestal, povedal, ze nechcel, ze sa dal mnou uniest a uz ma k nicomu nenutil. Pritom som bola oblecena ako skor mniska, tricko s rolakom a rifle, tak cim som ho vydrazdila? To sa muzi nevedia ovladat? Dakujem.

sajfina

tak potom to nie je zrejme ešte nevybúrený pubertiak...ak sa ťa to nejakým spôsobom dotklo,tak mu to povedz...ak sa na sex s ním ešte necítiš pripravená a on je normálny,tak ťa 100% pochopí....ste dospelí ludia,tak zrejme očakával záujem aj z tvojej strany....ako dlho spolu chodíte?

zltka

Vlastne to, ze sme isli k nemu domov, bolo skor necakane, boli sme v meste a on povedal, ze byva nedaleko, ze mi ukaze, kde byva a jeho zbierku znamok z detstva, ake otrepane a predsa som na to skocila. On ma 28, ja 21.

sajfina

ja si myslím,že to,čo máš oblečené,mu je úplne jedno,proste po tebe túži či si sexi oblečená alebo ako píšeš ako mníška....neviem ako dlho ste spolu....možno si myslel,že ked nikto nie je doma a prijala si pozvanie,tak aj ty chceš niečo viac....hmm,neviem koľko máte rokov...aj od toho záleží

leerka

ja ked som ostala s mojim priatelom sama, boli sme akurat u nich na chate....ale nepokusil sa o nic...lebonevedel ako zareagujem...aj ked u nas bolo zjavne, ze obaja chceme, aby uz padla pusa, dlho sme sa na nu zmahali...lebo ja som si vravela , ze on je chalan, nech zacne prvy a on zase, ze nechce urobit nieco , co mi nebude po voli, tak aby ma neodradil..... potom k tej nasej jpuse neak prislo....ale kym som ja sex nechcela, tak sme ho nemali....povedal, mi, ze ak budem chcet a budem pripravena, tak mu mam potom niekedy naznacit..... a tak to aj bolo....cakal, az kym som mu sama nepovedala, ze to chcem.....