Mam na mysli ked je zaciatok vztahu take bezne veci,ze byt odmalovana vedla neho rano v posteli,ist na zachod na velku kde je vsetko pocut cez stenu alebo ten uzasny dych rano a podobne veci ;) a holite sa kazdy den?Mne sa nechce,boli to,ale na ten druhy uz to picha.ako to vnimaju ti chlapi?Ja sa necitim v take dni dobre a som nervozna.Tiez mam par kil naviac a hanbim sa aj pred nim prezliect za svetla;)ake mate skusenosti?;)
Hanbite sa pred partnerom?
Každá žena je iná,ja som s takýmto niečím problém nikdy nemala,neviem či už máš priateľa alebo nie,ale ak mať budeš a budeš cítiť že je to ten správny,tak sa týchto vecí vôbec nemusíš obávať,ak ťa chce,tak ťa bude mať určite rád takú aká si a holiť sa nemusíš každý deň,to by bolo hrozne bolestivé a nezdravé!!! zvyknete si obaja a keď už tak,myslíš že jeho dych bude po každom zobudení ako cukrík??? neblázni,netráp sa,ak je to fajn chalan a má ťa rád,tak ťa má rád aj nenamalovanú,aj neoholenú..)))
Hmmm, zaujimava otazka :)) Ja si ale myslim, ze na zaciatku vztahu je este velka miera zamilovanosti a poblaznenosti voci partnerovi, a take veci ako rana v posteli bez make upu chlapov vobec netrapia, naopak, kazdy ti povie, ze prave vtedy si najkrajsia. A neprijemny dych? Ved ten ma rano kazdy, predsa ani ty nie si mimozemska bytost, takze aj toto je v pohode. A takto by som mohla pokracovat so vsetkymi dalsimi vecami, o ktorych si pisala. Ked je chlap zalubeny, toto mu nemoze vadit. Aj ked uznavam, ze iste veci by mali zostat stale 13. komnatou.:)) Tak napriklad ja mam vyse trojrocny vztah, ale doteraz mam zabrany si pred drahym, pekne povedane, ulavit :D. Doverujeme si a lubime sa najviac na svete, ale proste si myslim, ze nejake hranice by mali este stale byt. Nepoviem, ked je to uz zabehnute mnohorocne manzelstvo, to uz je dovolene naozaj vsetko. :)))))
na zaciatku vztahu ano, ale casom to prejde