V poslednom čase pijem strašne veľa čaju. Nie preto aby osm schudla alebo niečo podobné. Najviac pijem zelené(roibos, mistral-s limetkou) a mám aj čierny. Ale bojím sa, že toľko čaju, tj. toľko antioxidantov mi môže ublížiť. Mávam každé ráno,poobede aj večer 25Oml.. čo si o tom myslíte?
----------------------------------
inak odkedy som čajíčkarka zlepšil sa mi stav pleti:)
Veľa čaju?
PIJEM UZ PAR ROKOV LEN CAJE, STRIEDAM ICH, ABY SA MI NEZUNOVALI...OBJAVILA SOM STRANKU www.caj.sk, MAJU VELKY A CENOVO DOBRY VYBER CAJOV, ODPORUCAM MAGIC ALOE, JE VYBORNY
jajka a ake zdravotne problemy moze sposobit pitie velkeho mnozstva caju? ja pijem kazde rano cierny s cukrom, citronom - to jedine ma prebudi, v praci 2-3 biele caje s ovocnou prichutou, doma rooibos alebo zeleny, cierny s mliekom alebo bylinkovy (salvia/zihlava). tolko a vodu nepijem skoro vobec... viem ze by som mala, ale neviem sa to naucit. je tu niekto viac cajovy?
ahojte aj ja milujem caje:)pisala som o nich aj soc. ale sackove si ja nekupujem uz dlho,najradsej mam sypane,su kvalitne a chutne..kedze si liecim anemiu,pijem vela lapacho a do roibossu si davam vselijake sirupy na liecbu..ale aj zeleny,no ten hlavne v lete..
juuj, vy ste moji ludia :DD ja milujem caje ...ake mate najradsej?? znacky atd....musim sa priznat ze pijem aj s cukrom :))
3x250 ml to je uplne v pohode ja pijem aj viac. keby si vypila ze dva litre denne caju to by ti mohlo sposobovat problemy. a je dobre to striedat. a pit aj vodu.
cajik, tak s tym nic nenarobis... ale ona pride na to sama, ked sa objavia zdravot. problemy.. ved ju musi triast z toho jak hovado... nuz co... ja mam normu dve kavy denne, a potom len nesladene ovocne caje, a bylinkove...
no este zije ale nedá si povedať ze jej to ublizuje a k tomu vyfajči krabičku cigariet denne ..... ale ja s tym nemozem nic robit ked ona si neda povedat a fajcit nechce prestat :-((
cajik, ona este zije? :D Ved to je riadna davka teda... ja som si prave uvarila 500ml bylinkoveho ...
moja sestra pije asi 5-6 káv denne (a to z 3. kopcovitch lyžičiek) a k tomu 5-6 500ml anglickch čiernych čajov s mliekom .......tak k tomu nemam čo dodať ....... myslím že tri ti neublížia