Veľa čaju?

Príspevok v téme: Veľa čaju?
čajíčkarka

V poslednom čase pijem strašne veľa čaju. Nie preto aby osm schudla alebo niečo podobné. Najviac pijem zelené(roibos, mistral-s limetkou) a mám aj čierny. Ale bojím sa, že toľko čaju, tj. toľko antioxidantov mi môže ublížiť. Mávam každé ráno,poobede aj večer 25Oml.. čo si o tom myslíte?
----------------------------------
inak odkedy som čajíčkarka zlepšil sa mi stav pleti:)

luin

PIJEM UZ PAR ROKOV LEN CAJE, STRIEDAM ICH, ABY SA MI NEZUNOVALI...OBJAVILA SOM STRANKU www.caj.sk, MAJU VELKY A CENOVO DOBRY VYBER CAJOV, ODPORUCAM MAGIC ALOE, JE VYBORNY

esther_

jajka a ake zdravotne problemy moze sposobit pitie velkeho mnozstva caju? ja pijem kazde rano cierny s cukrom, citronom - to jedine ma prebudi, v praci 2-3 biele caje s ovocnou prichutou, doma rooibos alebo zeleny, cierny s mliekom alebo bylinkovy (salvia/zihlava). tolko a vodu nepijem skoro vobec... viem ze by som mala, ale neviem sa to naucit. je tu niekto viac cajovy?

me for me

ahojte aj ja milujem caje:)pisala som o nich aj soc. ale sackove si ja nekupujem uz dlho,najradsej mam sypane,su kvalitne a chutne..kedze si liecim anemiu,pijem vela lapacho a do roibossu si davam vselijake sirupy na liecbu..ale aj zeleny,no ten hlavne v lete..

**sofia**

juuj, vy ste moji ludia :DD ja milujem caje ...ake mate najradsej?? znacky atd....musim sa priznat ze pijem aj s cukrom :))

jajka001_

3x250 ml to je uplne v pohode ja pijem aj viac. keby si vypila ze dva litre denne caju to by ti mohlo sposobovat problemy. a je dobre to striedat. a pit aj vodu.

ovocna

cajik, tak s tym nic nenarobis... ale ona pride na to sama, ked sa objavia zdravot. problemy.. ved ju musi triast z toho jak hovado... nuz co... ja mam normu dve kavy denne, a potom len nesladene ovocne caje, a bylinkove...

cajik

no este zije ale nedá si povedať ze jej to ublizuje a k tomu vyfajči krabičku cigariet denne ..... ale ja s tym nemozem nic robit ked ona si neda povedat a fajcit nechce prestat :-((

s.t.a.l.k.e.r.

nič by sa nemalo prehanat ani pitie čaju
ja osbne pijem dene okolo litra klasickeho ovocneho nesladeneho čaju
janeviem ale viac ako 4šalky zeleneho čaju by som neodporučal pokial nie si na rysovacej alebo redukčnej diete

cajik

moja sestra pije asi 5-6 káv denne (a to z 3. kopcovitch lyžičiek) a k tomu 5-6 500ml anglickch čiernych čajov s mliekom .......tak k tomu nemam čo dodať ....... myslím že tri ti neublížia