Mam takyy problem,a neviem si poradit,no tak prestala som brat ATK...no a bolo to tak,ze v prvy den ako zvycajne som zobrala prvu tabletku..menstruaciu som mala normalnu,ale neskor som ju musela prestat brat,lebo mi nerobila velmi dobre pricom menstruacia mi uz skoncila..ale ked som ju prestala brat spustila sa mi dalsia..podla tej prvej som to mala dostat 22..a podla tej druhej ani neviem...ako to mam pocitat?prosim pomozte :(((
Prestala som brat ATK..
no ja mam presne ten isty problem ako ty...aj ja som prestala brat antiku po 2 tabletkach a hned s ami spustilo krvacanie ktore som mala len pred tyzdnom..teraz mam v tom len velky chaos
no normalne
ono je pekne ze ste si toho vedome
ale lekari o tom moc neinformuju je strasne vela bab ktore si to neuvedomuju alebo o tom nevedia
naco aj potom by farm. spol. nezarobili
do tejto temy som to napisal lebo magdaleeenke robila yadine problemi
a chcela prejst na naplaste
tak som chcel nech si to precita a nech sa nad tym zamysli ci to stoji zato
nemozem vediet ze nakolko si je vedoma ved. ucinkov
vam to mozno pripada ze to pisem do kazdej temi lebo sem stale chodite
ale vela ludi sem dojde len na to aby vyriesili jedenn problem napr s hak
preto to sem posielam dost casto aby si to precitali baby ktore hazarduju zo svojim zdravim a ani o tom nevedia
niekto je inak chalan, ale aj mne vadi, ze vsade to musi davat.....ved my sme si vedome vedlajsich ucinkov, ked berieme hak
nechcela som napisat onicom- ale na hovno s prepacenim
a zase je tu ten ,,niekto,, vies vsetky tu co beru hak vedia co sposobuje.. a dufam ze ty nie si jedna z tých co mali nieco poskodene, lebo to je onicom.. vieme ze to sposobuje ochorenie ake z toho mozu byt dosledky sme si toho vedome.. a v kazdej teme to tu nemusis hadzat , vieme si pozriet spravy samy
-odkaz odstránený-
aj z náplastí sú než. účinky, kt. spôsobujú hormony! len skúšajte, kým vás to neprejde!
noo tak musim vyskusat aj tie naplaste,len dufam ze z toho nebudu take problemy ako z yadine..a neviem ci mam ist k doktorke uz ked mi meská neviem ci tyzden alebo kolko,uplne som zmätena ani neviem ako si mam vypocitat..ci ten prvy termin alebo ten druhy :-(((
pod kozu sa dava antikoncepcny implantat a zavadza sa na 3 roky, ja osm ho tiez chcela, ale lekar mi ho neodporucil.... totizto minuly rok som 3xmenila hak, tak preto som uvazovala o implantate.... a ano su aj naplaste, myslim, ze sa volaju EVRA