Ahojte , mam hnede vlasy farbene a mam v nich blond melir..aky ma byt odstup ked si chcem vlasy zafarbit henou? A áko mi chyti ten blond melir ked to zafarbim? A je hena lepsia ako normalna farba?? Dakujem za odpovede :))
Poradte mozem si dat hennu na vlasy?
ten odstup to si nepamätám ale je to naôísané na balení...
veronika - neviem či hocikde, ja to kupujem v DMke... na škatuľke by malo byť napísané, po akej dobe si ju opäť môžeš dávať na vlasy... malo by ti to trocha zregenerovať...skús aj bezfarebnú hennu, dá sa dáva ako zábal na vlasy až na šesť hodín a je to fakt dobrá kúra na vlasy...
pokiaľ viem tak z hnedej henna má asi 4 odtiene, od nejakej bledo hnedej až po tmavo hnedú, myslím že je tam aj nejaká oriešková či aká... potom má zlatú blond a čiernu a tiež nejakú do červena... moja segra si dala raz tú hnedú klasickú a celkom pekne jej to chytilo (mala špinavý blond prirodzene)... ale po týždni jej to už nebolo vidieť... henna je predovšetkým na regeneraciu vlasov...
Henna ma viacero odtienov, len je otazne ci ti to chyti. Ja si davam vacsinou hnedu a nevidno extra rozdiel, len mi to prida do vlasov taky hnedo-cerveny odlesk.
henna farbí vlasy len čiastočne... blond henna nefarbí vôbec... ide skôr o regeneráciu... taktiež farebný efekt vydrží len pár dní, možno týždeň... a na ten melír by som to ale neriskovala...
Ahoj, odporuca sa odstup asi 4 tyzdne od chemickej farby. To, ako ti to chyti na melir asi nik nevie :) Bud chyti intenzivnejsie, mozno dokonca na zeleno :) A ci henna je lepsia ako chemicka farba? To je individualne, zavisi od toho, co od nej ocakavas. Je lepsia preto, ze vlasy regeneruje a vyzivuje narozdiel od chemickej farby, ale velke farebne experimenty sa s nou nedaju robit.