HIV

Príspevok v téme: HIV
tina78

vcera ma priatel doslova zabil.. nadhodila som temu HIV lebo kedysi dost striedal partnerky ktore ani nepoznal a bez ochrany.... no a on mi poveda ze sa toho virusu neboji ze nema problem... bo ma uz 31 rokov a dokym mu prepukne v AIDS tak uz bude stary a bude mu to jedno... no nezmohla som sa na slovo... co na to hovorite.. sa ani necudujem ze HIV sa tak rozsirilo ked maju vsetci taky pristup tak som zvedava co bude o par rokov

ladi

Prve tri mesiace-inkubacna doba virusu, clovek nema ziadne priznaky,neda sa zistit protilatka v krvi, potom sa mozu vyskytnut symptomy chripky- horucka, hnacky, teplota, ktore ustupia a clovek je normalny,neskor sa mu zacne znizovat imunita a je z roka na rok chorlavejsi..
Na protilatky HIV sa robia specialne testy a su anonimne.

kikusss

môžem sa vás ešte opýtať hiv by zistil gynekolog aj z testov cytologie alebo z vyšetrenia, má to nejaké príznaky, lebo kamoška sa tiež obáva please?

farmaceutka

Neviem, ci by som ostala s clovekom s takymto pristupom. ved ta moze podvadzat bez ochrany kazdu chvilu a kedze mu to je jedno, tak ta nakazi, ani nevies, ako.

bladwak

Bez urazky Tina,ale na 31 rokov je to velmi nevyspely clovek,podla toho,co pises.HIV je najnebezpecnejsi virus a netreba ho brat na lahku vahu.

ladi

Tak potom je dost uboho informovany. Ked sa clovek nelieci, syndrom AIDS prepukne uz za 10 rokov a dovtedy bude mat znizenu imunitu, neustale chory, moze ochoriet na rakovinu alebo aj na obyc. chripku

karla lei

ako bez urazky ale toto je pristup fakt dementne nezodpovedneho cloveka co este ma detsky rozum. nechapem ako toto moze niekto povedat