chcem sa opýtať... s mojím partnerom spolu nespávame len sa robievame navzájom rukami pričom vždy najprv on mňa a potom ja jeho... bola by tu nejaká šanca otehotnieť?... pretože menštruácia mi mešká už 3 týžden a stále nič. Trošku ma pobolieva bruško alebo je to normálne? ďakujem za odpovede
??? fakt nechápem z čoho...
neviem aku maju zivotnost na vzduchu, ale v posve, pri opt. podmienkach vydrzia az 64 hodin.. zivotaspchopnejsie spermie dokazu vajicko oplodnit aj po 2-4 dnoch od styku.. (to pisem len tak pre zaujimavost)... na vyvolavacke som este nebola, neviem, kam sa picha... ale skus teda hodne cajikov pit, napr. aj zenske - alchemilku, tu horucu vodu na brucho... ziaden alkohol, citrusy - celkovo nic kysle...
ale tak otehotnieť bez pohlavného styku? to znie tak čudne či nie?... že by som prstovaním mohla otehotnieť... podľa mňa je to dosť nemožné nemôže byť?
len zase ja by som išla na tú vyvolávačku ale nechcem do seba pchať zbytočne injekciu... a kde pichajú vyvolávačku? do zadočku či kde? :-O
maciatko,vies,ide hlavne o to,ci mal alebo nemal spermie na ruke.aj ked podla mna tie zdochnu na vzduchu
teoreticky su to neplodne dni... skus v sprche si pustat na brucho horucu vodu, pripadne chod teda ku gynekologicke, ci ti uz moze dat vyvolavacku, alebo radsej este pockat.. ale s tou horucou vodou to skusaj...
môže byť že som nachladla pretože predtým sme boli na plavárni... a vtedy keď mi toto robil tak to bolo hneď po menštruácii čiže to sú neplodné dni tak je nie?...
vies, my ti nevieme povedat z par riadkov, ci si, alebo nie si tehotna... z tvojich riadkov sice vyplyva, ze nie si... no co ked si mala zrovna plodne dni, on mal na prstoch svoje kvapocky lasky a tie jeho prsty vsunul tebe do dierky... my nemozeme vediet, ake ma tvoj priatel "sikovne spermie".. tak ja keby nie som si ista, 3 tyzdne urcite necakam a kupim si tehotensky test (100 sk ma nezabije), alebo zajdem gynekologicke.. no mozno si len trosku nachladla, a pod....
*zo stresu
urcite nie je sanca.ak sa ti jeho spermie nedostanu dnu,tak nie je sanca :) to by si musela byt panenka maria. mozno to mas zo stredu,chod k doktorovi,pichte ti injekciu na vyvolanie a bude dobre
to mi nikto neporadi? :((