ludia prosim vas pomozte mi mam strasny strach neviem co to je....prosim naozaj poradte mi niekto lebo sa zblaznim!!!V okolo genitalii sa mi zacali tvorit male bradavice alebo co to je ja neviem zvacsuju sa ale daju sa odtrhnut...co s tym mam robit???prosim poterbujem pomoc naozaj.....
bradavice
Ak nahodou mate bradavice skuste pupavove mlieko.(normalne z púpavy lekárskej-rastlinky) Je velmi ucinne. paa
tesim sa s tebou vivi ;)))))))
Fiiiiha dneska to bolo dost narocne lebo mi tam robil nejake vypalovanie s elektrinou ci co moc to nebolelo ale nic priiijemneee mozem povedat...no ubezpecil ma ze uz je to v pohode a ze v utorok len kontrola a je koneeeeeeeec...huraaaaaaaaaaaa:)
hura, vidis, a je to :o)))
Hej vazne chcem vsetkym co sa boja ist na prehliadku a zvlast aj tym co si myslia ze maju nejaky problem a odkladaju to nech tam bezia co najskor a neboja sa...nieje to nic strasne!Naozaj!Ja som mala naozaj velky strach ale prezila som a prezilo aj milion inych.Niet sa coho bat.Alebo si vezmite kamratku ktora vas podrzi...Drzim palce a drzte aj mne v piatok idem znova...
gratulujem vivi!!!
Bola som u gynekologa...Jaaj to bol fakt stres.Myslela som ze tam skolabujem.No radsej ist tam ako sa doma strachovat...Zamrazil mi to a povedal ze za tyzden to bude v pohode...dufam ze hej...diky cafte:)
ale ja ich nemam vobec na genitaliach len okolo...