je odomna mensi

llulunka

Baby pozrite sa nad tym,stym mensie stym vecsie na to nezalezi.Hlavne si dobre rozumnete a dobre mat srdce.Ja mam muza a je mensi odo mna a co je na tom..Je to strasne??Vela ludia to nechapu.Stym musi byt pekny vecsii ale chovaju sa ako by boli frajer.To ne to ne.Ja som snim spokojna a netrapim sa nic.On je ku mne mili a ma dobre srdce.Hlvne pozri na seba a nepocuvaj co hovoria.To co hoovoria len ti zavidia verte mi.Ja sa nestazujem..Hlavne byt zo zivota stastny.Tak

miska31

Ahojte spoznala som velamužov ktory su odomna nižši a ccely mat vztah ale u mna nejde o to čo povedia iny na nich kašlem raz som spravila chybu a velku lebo som sa bala čo povedia ludia ale to som bola hlupa a už to neurobim,ale ide o moj pocit ja sa pri mužovi ktory je nižši citim tak divne neprijemne ja som už aj skusila šla som na rande z mužom bolo o 6cm nižši a bolo to pre mna hrozne velmi rychlo skončilo to rande tak ja nemožem a prepačte.Neviem možna keby to bola laska na prvy pohlad tak by som nerozmyšlala kto je nižši a kto vyšši.

elaaaa

najhorsie na tom je, ze mne osobne to nevadi. ale preco to vadi okoliu? musia trusit tie hlupe poznamky, najhorsie ze aj vlastna rodina. si pri mne predstavuju "poriadneho chlapa" a nie takeho maleho..

heinz-klátil

Jakoze ja naizaj nechapem ludi ktorym vadí ROZDIEL vo výške alebo vo veku preco nemoze mat mladsi chlap o dajme tomu 2roky starsiu zenu?
preco kazdemu vadí ze žena je o 10cm vacsia ako muz?
zalezi na ČÍSLACH alebo na tom čo CÍTIME?
ja to nepochopim preco to kazdemu vadí :(

Pitbull

Laska nema hraníc ani vo výške ani v spravani v ničom.. Ak ti zaleži na nazore ostatných viac ako na tom svojom tak je to dost zle.

jamka

bohuzial aj ja som sa s tym stretla,a nebolo mi to prijemne :( a po case ked si na to spominam,uz by som mensieho nechcela..aj ked na zaciatku vztahu ked sa zda vsetko skvele,si malokto povie ze "nebudem s nim lebo je nizsi".. ked ti je s nim fajn,tak neries - ak si schopna to neriesit. ked to nevies neriesit a trapila by si sa nazormi okolia,tak ho radsej pusti z hlavy uz teraz,lebo to nenarobi dobrotu,ked sa "hanbis" za svojho priatela.. :/ ale inak je kopa parov,ked je on nizsi a pokial to OBOM nevadi,tak na tom nie je NIC zle a mozu byt spolu stastni :)