PRECO TO ROBI?????

Príspevok v téme: PRECO TO ROBI?????
ico32

Neviem pochopit svoju frajerku. Dost casto sa poslednu dobu hadame a casto sa rozchadzame,do mesiaca aj dva krat,vzdy si najde akukolvek zamienku. Nechapem ju v tom,ze tvrdi mi ako mi vzdy napise aby som jej nepisal a nekontaktoval a pritom ONA vyhladava moju pritomnost,vzdy ked idem domov,von...VZDY je v okne. Vidime si do okien. Preco to robi????? Preco nepride,neospravedlni sa,nepovie,ze chce byt somnou....Preco chce aby som si myslel aka je ona tvda?????

ico32

Ano,robil som jej to preto aby videla ako sa sprava a veril som,ze sa spamata. Aj sa mi to podarilo,ale iba na chvilu. Obaja sme dospeli anemame osemnast. ja mam 31 a ona 33.

miska31

Ona tebe može ale ty ked jej to iste robiš a robiš to preto aby sa spametala a videla že aj ona tebe to robi takje zle to už neznesie a takyto vztah nema zmysel

miska31

Bože ved toto je chorobne a žiarlive a myslim že by si to mal skončit a dat si pokoj od žien a myslim že maš na lepšiu ako je ona.Dievča nevie čochce toje asi naj problem

miska31

No a je to tu ona nevidi že maju vo vztahu problem alebo vidi a zatvara pred nim oči a nechce to riešit a kym si neuvedomi že mate vo vztahu problem tak sa nepohnete vpred a ak to bude dlho trvat čo už aj trva tak to nema zmysel.

ico32

Ahojte,ona mi tvrdi,ze to jej spravanie je v poriadku a ze to,ze trochu ziarli je ok. Ziarli az prilis. Raz mi povedala,ze to robi muzom dobre. Neviem kde to pocula,ale mne to strasne vadi a aj tie nezmyselne rozchody. Aj vcera mi napisala,ze si nasla daakeho kamarata a ze zacina k nemu nieco citit. Ok,berem jej to,ale niem,ze mi to pise len zo zlosti a neskor mi povie,ze to tak nemyslela. Ale naco toto robi???? Naco ma kontroluje?? Asi dva tyzdne som jej robil presne to co ona mne a nakoniec skoncila na pohotovosti,museli jej dat lieky na ukludnenie a asi tri druhy antidepresiv. A ked som jej povedal,ze toto iste robi ona mne,tak chvilu bola normalna,ale po case to zacala robit znova. Napr. aj teraz je v oke a caka kedy pridem,lebo si mysli ze niesom doma,lebo auto parkujem na druhom parkovisku. A ja jej vobec nepisem,nevolam...ignorujem ju. Trva to uz tyzden.

miska31

Usiko ale ak jej niečo na nom vadi tak do kelu prečo to nepovie a sprava sa ako decko?on si ma z čoho vyciciat že jej niečo vadi že čo ona potrebuje čo chce???ale treba sa rozpravat o tom o problemoch nie???

usiko

ico, nikto ti v tomto neporadi, pretoze len ty vies, ake ma ona dobre vlastnosti a preco s nou zostavas...my to nevieme, takze my ti vzdy poradime len na zaklade toho mala informacii, ktore mame....a to je neobjektivne...nepozname hostoriu vztahu, jeho klady a zapory.....ona sa sprava cudne, mozno sa jej na tebe nieco nepaci, nieco jej na tebe vadi...mozno nie je spokojna so sebou, mozno ma nejaky problem, mozno je nevyrovnana...kto vie.....kazdopadne, ty sam musis citit, ci to este ma zmysel a ci ju mas rad natolko, aby si jej toto odpustal.....dalsia vec je, ci s takouto zenou chces mat rodinu...vies, lebo od deti ona nemoze stale odchadzat, ked sa jej nieco nebude pacit...tiez sa opytaj sam seba, nakolko komunikujete o veciach...ci aj tam nie je problem......inak, zenam skacu hladiny hormonov pocas mesiaca, a aj toto moze byt pricina jej spravania..niektore zeny vtedy nespoznavaju sami seba....

lulina21

ja som sa s priateľom tiež takto hádavala a vyvolávala konflikty,vadilo mi ked sa náhodou len obzrel po niejakej,alebo pod..
Jednoznačne zaberie to ak jej povieš: OK! ako chceš moja zlatá,2 týždne si dajte pauzu a povedz jej že ju máš veľmi rád,ale že to jednoducho nezvládaš že sa takto správa,že nezvládaš to že ťa neustále niečím komanduje..a ak ťa má aj ona rada tak ju to možno prejde ak si uvedomí že naozaj nemá zmysel toto ti robiť,a ak jej nedávaš príčinu,tak problém bude možno v jej psychike,tak to bolo aj u mňa,neurotické stavy sú niekedy veľmi ťažko ovládnuteľné,ale už mám 21,žijem s priateľom a je všetko ok,už mu aj sama poviem nech si kukne nekajé tie ženy na dvd a taaak,jednoducho možno závisí aj od veku alebo od toho ako často ste spolu,mne trvalo asi 3 roky kým som sa uvedomila a to chúdatko môj zlatý mi to odpustil,ale za to sa teraz snažím mu to vynahradiť..držím palce

miska31

A to že na teba pozera z okna?tak asi to že ja sa s tebou rozidem ale nebude ta mat ani ina a kontroluje ta a je to asi nejaka choroba a žiarlivost alebo čo
ale o všetkom sa da vo vztahu rozpravat ale treba chciet ale ked jeden nechce tak je to zle a skor čineskor to skonči vlastna skusenost