Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Su tanga nezdrave?

whee_ee

podla mna sa treba riadit podla toho co ktorej zene vyhovuje:)... ja nosím aj nohavičky, aj boxerky a aj tangáče..podla nalady atd... takze tak..a kazda zena si vsimne co jej skodi a co nie... a pokial je tu hygiena, tak nevidim na tangacoch nic zle:)

1111

V mojom okoli mam pocit, ze dominuju tanga. Ja ich nenosievam, lebo viem, ze nie su moc zdrave pre organizmus. Ked k tomu dojde rec a ohradim sa tym, tak okolite "tangacove zavislacky" nechcu verit a je im to velmi vtipne.

luna

Nechapem ako takto mozete odsudzovat zeny co nosia tangace, je to kazdeho osobna volba. Ja ich nosim od 19 a odvtedy ine na seba nedokazem dat. Dodrziavam prisnu hygienu, tj. po kazdej velkej potrebe si vysprchujem intimne partie. Teraz som tehotna a vstupila som si do svedomia, tak som si nakupila 15 kusov normalnych nohaviciek, no nedokazem ich nosit. Zvyk je zelezna kosela..

zabicka1611

tanga..hh..tak tie som na sebe nemala ani nepamätam :DD mam radsej take tie "boxerky"...tym sa nic nevyrovna :))

moniqa87

cooooooo???
no, to si mala vidiet tie otvorene usta co som teraz mala...
dva dni? fuj... no to sa ani necudujem, ze sa jej priatel stazuje, ked nedodrziava ani zakladnu hygienu a uz vobec sa necudujem, ze ma gynekologicke problemy

cindy21

a este jedna vec: ked sme boli na skoleni, tak sme spolu byvali na izbe tyzden a ona si tie tanga ani nedavala kazdy den ciste, pouzite nosila najmenej dva dni. inak pesovana cica :-)