Dobrý deň. Som mladá, mám menej ako 15 rokov. Pohlavný styk som ešte nemala, ale často mávam chúťky na sex a riešim ich masturbáciou. Až dovtedy, pokým som si neprečítala pár tém o pretrhnutej panenskej blane som si myslela, že tej mojej sa nemohlo počas masturbácie nič stať. Momentálne mám trochu pochybnosti či sa moja panenská blana pri masturbácií (zvyčajne 2 prstami) pretrhla alebo nie. Je to pre mňa dosť dôležité, bola by som nerada, keby som sa dozvedela, že ju už nemám. Nepotrebujem mame vysvetľovať, že už aj taká mladá býva vzrušená. Pomoc, prosím!
Pretrhnutá alebo nie?
tak mozne to je, ale npar nespozorovala si, ze ked si masturbovala, ze ti potom tiekla niekedy krv alebo by ta to bolelo, to by mohol byt znak pretrhnutej blany....moj nazor, ale nie som si ista....
leerka: Síce to máš pravdu. Ale neviem prečo to vôbec riešime a neviem prečo som túto tému založila a spýtala sa na takú otázku, však je to úplne absurdné aby som sa si tú blanu pretrhla :D
pri navsteve gynekologa sa to nedozvie a preco by sa aj mala, ved s lekarom budes sama a snad poznas "termin" lekarske tajomstvo....takze urcite lekar nepobezi za tvojou mamou, aby jej jpovedal, ak uz nahodou panna nie si....
Ranena_Labut: Však ja nehovorím, že je na tom niečo zlé.
moniqa87: Ja jej to vešať na nos nebudem, ale pri návšteve gynekológa sa to určite dozvie, nemyslíš? Ale aj tak ešte nepoznám odpoveď na otázku. Je možné, že ju nemám?
ja som sa prvýkrát urobila keď som mala 9....všetko to začalo veľkým plyšovým mackom, ktorého sme vyhadzadzovali ako polepeného. Pohodička
omg, a co je tvoja mama gynekologicka a pravidelne kontroluje ci este mas blanu, alebo ako?
a ak nie, vobec netusim preco by si mame mala vesat na nos ci blanu mas alebo nie...