Som síce poradkyňa Oriflame, ale viac menej ešte začínajúca a nemám ešte také skúsenosti so všetkými výrobkami Oriflame... preto by ma zaujímali ohlasy na šampóny Oriflame... aké máte s nimi skúsenosti, aké sú po nich vlasy, či z nich nesvrbí pokožka hlavy, atď...
ďakujem vopred za nejaké tie info...
Šampóny Oriflame
iná aj ja mám kozetiku oriflame celkom rada:-)najdu sa aj shitné výrobky, ale pár ich zboznujem.napr.ten dvojfarebny korektor, ten hojivý zázrak, vonavky, alebo kokosový šampón:-)tie mozem..
Zaujimalo by ma, či obsahujú šampony Oriflame sodium laureth sulfate (dufam že sa to takto píše), táto látka je dosť škodlivá v šamponoch, obsahujú ho skoro všetky šampony z drogerky, tak som zvedavá či aj oriflame. Niekto tu spomínal šampony Alverde, ja sa prikláňam radšej k tejto značke, dokonca neobsahujú sodium lauret sulfate.
super:D som rada...inak aj nam chodia tie vyrobky plne tak neviem:) a aj ty mas doma vela tejto kozmetiky?:D
katrinka.katka:) - ten sprcháč myslíš asi Swedish spa minerals... aj ja ho používam , aj telové mlieko, a veľmi som si ich obľúbila... strašne sa mi páči tá vôňa... :) som rada, že sa našiel niekto , komu sa táto kozmetika páči, už som sa začala cítiť troška zmätene :D
necitala som celu temu ale my mame plnu kupelnu len oriflamu..je to super kozmetika..sice ja nepouzivam odtial vela veci ale take ktore mi uplne vyhovovali boli:
sampon 2v1 mylsi ze z mandle a ceresne
kokosovy sampon.
lesky na pery..
vonavky..maju uzasne
sprchove gely..jeden ktory pouzivam stale je z morskych mineralov..sea of spa:D ci jak sa to vola..to je uplne super..pouziva ho ja moja mama pretoze ma ekzem a nevysusuje tak pokozku ako ostatne...a je tohoest vela..aj pastu na zuby maju skvelu
ďakujem žanett... :)
machulka006, pekne si to napisala..
suhlasim s tebou.. a je fajn, ze ty si "normalna" poradkyna a vies pochopit ake je to otravne pre zakaznikov vsetko im vnucovat.. kazdy ako chce a vsetci budu spokojni..
a tebe vela stastia s predavanim..
lulina21 - tak to ma teší, že som ti zlepšila náladu :)
btwm, ešte stále k tým poradkyniam, moja sesternica sa stretla s poradkyňami, ktoré stáli v obchodnom centre a ponúkali katalóg, len s tým, že si si ho musela od nej kúpiť :D myslím, že to boli avon lady... no katastrofa... keď mi to povedala, skoro som uschla... že na toto má tá ženská aj žalúdok, postaviť sa do obchodného centra ako nejaká sektárka a otravovať ľudí s katalógom... :D
Žanett- v poriadku, ja úplne chápem, že ak ti prišli poloprázdne výrobky, stretla si sa s otravnými "zanietenými" poradkyňami a na pokožku ti to moc dobre nerobilo, tak milého slova na túto značku mať asi nebudeš... plne to chápem a rešpektujem... inak, k tomu či by si to poradkyňa dovolila alebo nie len toľko, že ja som si raz strašne dávno objednávala jeden rúž z Avonu a úprimne? bol už používaný... :D no skoro som odpadla... dlho potom som si nedokázala nič z nejakého katalógu objednať, nikomu som už v tomto smere neverila...a nakoniec som sa do Oriflamu zaregistrovala sama :)
ale to až po dlhom čase... :)
inak, máš veľkp pravdu v tom, že každý by smal používať to šo mu vyhovuje, a hlavne by nemal nikomu tú svoju značku vnucovať a presviedčať nasilu... :)
machulka vidím že si fajn žieňa..
každému vyhovuje niečo iné,to je samozrejmé,napr.ja odkedy používam la roche posay tak som maximálne spokojná a prestala som vyhadzovať peniažky za rôzne novinky nielen z oriflame ale aj z drogérie, a čo sa týka toho katalógu, tak z tvojej strany je velmi správne že si tovar vyberajú sami tvoji známy,tak to má byť,zlepšila si mi náladu,tiež som nemohla zniesť ti poradkyne :o))))