Teta mala nejakú nehodu a ma opuchnuté nohy asi jej neprudia dobre tie cievy alebo ma zanesené.
Kde robia akupunktúru na opuchnuté nohy ked neprudia cievy
zelena
urcite by som to riesil cievarom na internej klinike(ultrazvuk ciev a zil),odber krvi, a neurologom,a to co najskor
moja teta príde na internet, tak jej dam asi precítat čo si mi napísal ked príde, ona chodila k cievnemu asi uz dlhsie nebola ale takým ju asi nestrasil..ale fakt co ak ma tie cievy upchaté alebo co ked jej neodpuchajú nohy nejakú zrazeniu a raz sa to uvolní
mal som kamosku mala uraz chrbtice zlomene asi 3 stavce vyliecili sa jej dokonca mala aj dve deti potom len raz sa udrela v kuchyni do stola s chrbtom
ta zrazenina sa uvolnila a zomrela.
moze tam byt zrazenina po uraze, ktora ciastocne upchava cievu, ak sa nahle uvolni moze upchat hlavne tepnu do srdca alebo do pluc , alebo zastavi
privod krvi do koncatiny a noha bez rychlej pomoci odumrie, lenze tu nie sme
tak vybaveni aby to urobili hned jedine
snad Bratislava...
embolia sa týka, ze krvnej cievy, opýtam sa aké to ma cievy. Ale zatial sa jej to myslím do takého stadia nedostalo.
a to moze aj po rokoch, ked sa jej to stalo v detstve a teraz ma uz dospelý vek?
Po uraze moze nastat komplikacia embolia a to bude zle chodte radsej k tomu lekarovi na vysetrenie.
mne sa zdá ze jej to operovali alebo zašívali a lekari jej nieco porobili s cievami a preto jej nieco neprudi a opuchaju jej, ale to uz moze mat aj viac ako 10 rokov si myslím, jej tuzbou je aby nemala také nohy.